Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fırın Poşetinde Zeytinyağlı Sebze (Kahvaltı İçin Nefis Bir Lezzet)

Fırın Poşetinde Zeytinyağlı Sebze (Kahvaltı İçin Nefis Bir Lezzet)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
firin-posetinde-zeytinyagli-sebze-kahvalti-icin-nefis-bir-lezzet.jpg

Fırın Poşetinde Zeytinyağlı Sebze (Kahvaltı İçin Nefis Bir Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler

• 6 tane orta boy patates (Siz isterseniz yarısınıda yapabilirsiniz)
  • 5 tane acı urfa biberi kullandım
  • 3 tane orta boy havuç
  • 1 tatlı kaşığı dağ kekiği
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Çeyrek çay bardağı zeytinyağı

Fırın Poşetinde Zeytinyağlı Sebze (Kahvaltı İçin Nefis Bir Lezzet) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Patateslerimizi soyup büyük olacak şekilde küp küp doğruyoruz, güzelce yıkıyoruz. Biberlerimizide büyükçe doğruyoruz havuçlarımızı soyup şekilleri güzel olsun diye bir aparat kullandım.
  2. Genişçe bir kabın içine bütün sebzelerin içine alıp baharatlarınıda yağımızıda ekleyip iyice karıştıralım.
  3. Fırın poşetine doldurup resimdeki gibi fırın tepsisine koyup birkaç yerindende delikler açın.
  4. 200 derecelik fırında pişiriyoruz herkesin fırını aynı olmayabilir patates cinside farklı olabilir.
  5. Bu püf noktaları göz önüne alalım lütfen servise hazır. Ben kahvaltıya yaptım herkes acı sevdiği için biz bayıldık paylaşmak istedim.
Fırın Poşetinde Zeytinyağlı Sebze (Kahvaltı İçin Nefis Bir Lezzet) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt