Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fırın Makarna

Fırın Makarna
0
42

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
firin-makarna.jpg

Fırın Makarna Tanımı İçin Materyaller

  • Yarım paket makarna
  • Yarım litre süt
  • 1 kaşık tepeleme un
  • 2 kaşık tereyağı
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çimdik muskat cevizi
  • Çeyrek su bardağı kaşar rendesi

Fırın Makarna Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Merhabalar. Evvelki yemekten kalan makarnayı kıymetlendirmek için mükemmel bir tanımım var. Ben 2 gün üst üste iki farklı makarna pişirmiştim, ikisinden de arttı, kalanları karıştırdım, yarım paketten biraz fazla makara kullandım, siz kişi sayısına nazaran yarım paket yahut 1 paket kullanın,.
  2. Yarım litre sütün içine 1 kaşık tepeleme un, 1 kaşık tereyağı, 1 çay kaşığı tuz ve bir çimdik muskat cevizi rendesi koyup beşamel sosu pişiriyoruz, sos boza kıvamında olacak, baharat çeşidini ve ölçüsünü ağız tadınıza nazaran ayarlayabilirsiniz.
  3. Makarna ve sosu yeterlice karıştırıyoruz, üzerine kaşar peynir rendesi serpiyoruz.
  4. 160-180 derece fırında üzeri güzelce kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt