Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Firefox işletim sistemi ne zaman hizmete girecek

Firefox işletim sistemi ne zaman hizmete girecek
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Mozilla firefox işletim sistemi cıkış tarihi

Mozilla, akıllı cep telefonları icin geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmen duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının ilk aylarında hizmete sunulması bekleniyor

Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek Telefonica'nın ''Dijital Bolumu'' her telefonda olan standart arama, mesajlaşma, oyunlar gibi mimari ozelliklerin geliştirilmesi icin Mozilla ekibi ile ortak calışmayı surduruyor

Similar threads

Mozilla firefox işletim sistemi çıkış tarihi Mozilla, zeki cep telefonları için geliştirdiği Firefox adlı işletim sistemini resmi olarak duyurdu Yeni işletim sisteminin 2019 yılının birincil aylarında hizmete sunulması bekleniyor Yeni işletim sistemi, ''HTML5'' teknolojisini destekleyecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları için yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dün yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu birincil cep telefonları, 2019'ün başlarında Brezilya'da piyasaya sürülecek *
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Firefox işletim sistemi Mozilla cep telefonları icin yeni bir işletim sistemi geliştireceğini duyurmuştu ve dun yaptığı basın toplantısında işletim sisteminin resmi adının Firefox OSolacağını duyurdu Firefox OS'lu ilk cep telefonları, 2019'un başlarında Brezilya'da piyasaya surulecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
http:img822**************img8227854ztmj Firefox OS'in ilk güncellemesi yayınlandı Yazılım devi Mozilla, mobil işletim sistemi Firefox OS'in ilk güncellemesini yayınladı Firefox OS 11 adıyla yayınlanan update, sistemde pek çok yenilik getiriyor Bunlar arasında MMS desteği, otomatik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Symbian Mobil cihazlar icin hazırlanmış işletim sistemidir Symbian, mobil cihazlar icin ortak bir işletim sistemi kurmak uzere yola cıkmış olan bir şirkettir Symbian OS, Symbian şirketi tarafından mobil cihazlar (PDA’lar ve akıllı telefonlar) icin geliştirilmiş bir işletim sistemidir Symbian...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt