Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fıkralar

fıkralar
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeryuzundeki herkes olur ve Tanrının huzuruna cıkarlarTanrı der ki: “Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yonetilen erkekler, diğer sırada karılarını yoneten erkeklerAyrıca butun kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi Boylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına gecerBir bakar ki karıları tarafindan yonetilen erkeklerin sırası 100 kmden uzun; ama karılarını yoneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyorTanrı diğer sıradakilere cok kızar: “Kendinizden utanın!! Sizi bu dunyada guc ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz gucsuz karaktersiz 100 kmlik bir suru olmuşsunuzBakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyorOndan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da “karılarını yoneten erkekler sırasında bir tek sen oldun? Ve adam cevap verir: – “Bilmem karım bana burda durmamı soyledi

jim ve Mary akıl hastanesinde yatmakta olan iki delidir Birgun hastanenin yuzme havuzunun kenarında dolaşırken Jim aniden havuza duşer ve havuzun en dibine batar Bunu goren Mary hic tereddutsuz hemen havuza atlar havuzun dibine kadar iner ve Jimi kurtarır Bu olay hastanede buyuk takdir toplar ve başhekim artık Marynin akıllandığına karar verip taburcu olmasına karar verir İşlemler yapılır onaylanır ve aynı gun başhekim Marynin odasına gider ;

Mary sana bir iyi birde kotu haberim var der İyi haber bu kahramanca davranışından sonra anladım ki senin akli dengen yerine gelmiş ve seni taburcu ediyoruz der Kotu haberim ise az once kurtardığın arkadaşın Jim odasında intihar etmiş ipe asılı olarak bulduk demiş Mary gayet sakin bir tavırla yooo demiş arkadaşım intihar etmedi ki kurusun diye onu ipe ben astım demiş

Bir gun deli hastanesinde doktorlar hastaları taburcu etmek icin karar alırlar ve hastaları toplarlarDoktorun biri duvara kapı resmi cizer ve hastalar o odaya goturulurHastalar iceriye girdikten sonra hemen kapıya koşarlarHepsı kapıyı acmaya calışırlar, delilerden biride onları izleyerek kahkaha atardoktorlar bunun iyileştiğini zaneder ve yanına gidip deliye sorarlar:
Sen niye kapıyı acmıyorsun?
deli cevap verir:
Cunku kapının anahtarı bendeimagesfikralar5ad75ce518d77png

858,505Konular
982,709Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt