Fıkra'dan gülünç olaylar gülmeye hazırmısınız Gülümsemek için doğru yerdesiniz buyrun bakalım komedi fırtınasınafikradankomikolaylargulmeyehazirmisiniz5c560964ccb64alt Fıkra Gibi No:1 Fıkra Gibi Adı:Şöför Umulan servis söförümüz trafikte hareket edemez halde beklerken (gayet de haklıydı çünkü önündeki arabalar kuyruk olmuştu) arkadan kornaya abanan vasıta sahibine camdan sarkarak 'Pokemon'muyum lan ben arabaların üzerinden uçayım' diye bağırarak tüm servisi yere yıkmıştı Fıkra Gibi No:2 Fıkra Gibi Adı:Babaanne Yetmiş sekiz yaşında, tonton bir babaannem var Ne kadar modern olsa da gelişmiş teknolojiye etap uydurmakta epey zorlanıyor Buna en hoş örnek evimi aradığında telesekretere bıraktığı anekdot Babaannesi aradı dersiniz Fıkra Gibi No:3 Fıkra Gibi Adı:Katı, Istikrarsız, Gaz Durum, bir arkadaşımın annesinin gözetmen olarak bulunduğu ilkokulu dışardan tamamlama sınavlarından birinde gerçekleşiyor Dışardan tamamlama sınavı ya, yağlı ballı adamlar da var sınavda Gözetmenler sınav esnasında sıraların arasında dolaşıyorlar Tam o sırada gözetmen bakıyor, adamın biri soruların hiçbirine cevap verememiş; acıyor adama 'Maddenin üç halini yazınız' sorusunu parmağıyla işaret ediyor ve adamın kulağına eğilip cevabı fısıldıyor: 'Katı, Akıcı, Gaz' Sınav kurulunu dumura uğratan an yanıt kağıtları okunurken gerçekleşiyor Sorunun cevabı, kağıtların birinde tıpkı şöyle yer alıyor: Katır, Sığır, Kaz Fıkra Gibi No:4 Fıkra Gibi Adıüzen Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşuyor: Bu uyum değişecektir Bir yurttaş bağırmış: Armoni hayatından hoşnut; düzülen ne süre değişecek? Fıkra Gibi No:5 Fıkra Gibi Adı:Bot Ne Değin? Abimiz koyu kahverengi cilt, yarım botu alıp kasaya yanaşıyorKasadaki kız botları poşete koyarken, sayın abimiz de soruyor; 43 lira yok mi? Kız, 'Ne münasebet' der gibi bakıyor ve 'Bunlar orijinal deriİndirimli fiyatı 180 lira' Abimizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına eşit geliyor; Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor Fıkra Gibi No:6 Fıkra Gibi Adı:Nataşa İzmir'de 15 yıl dek oluyor, maçta yanıma süzme Karadenizli muhteşem çenebaz bir vatandaşımız düştü Günün olayı idi Nataşa konusu Evli idi, onun da ilgisi vardı Nataşalara Dayanamadım sordum 'Karınızı ihanet etmek nasıl bir duygu' diye acaba? Suçluluk duymuyor muydu? Verdiği yanıt şu oldu: Onlar da karı diye yıllardan beri bizi aldatmışlar dur da! Fıkra Gibi No:7 Fıkra Gibi Adı 1549142368 1549142368 fikradankomikolaylargulmeyehazirmisiniz5c56096532214fikradankomikolaylargulmeyehazirmisiniz5c56096532214 http:wwwbaktabulumcomimagessmiliesmsnconfusedgif ınav Soruları Temizlikçi bir kadın dışardan İlkokul diploması elde etmek için sınava girer Tabiat bilgisinden sorular ve cevaplar şöyle: Soru Mide ne meslek yapar? Cevap Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür Soru 'Akciğer ne iş yapar?' Cevap Solunum yapar, bizi yaşatır Soru Yürek ne meslek yapar? Cevap Dolaşım yapar Soru Beyin ne iş yapar? Yanıt Bizim apartmanda kapıcılık yapar Fıkra Gibi No:8 Fıkra Gibi Adı:Ne Doktormuş be! Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında tahsis yaparken, kansızlık sebebiyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum Konjoktiva dediğimiz daha alçak göz kapağının içine bakarken, bir yanlamasına da : 'Amca sende mayasıl mu var?' dedim Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz'de bu duruma sıkça rastlanır Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım 'Ne doktormuş be, helal olsun! Gözümden baktı, dötümdekini gördü'
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.