Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fıkra

Fıkra
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
ATEİST
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş Evrim ne güzellikler yaratıyor! diye düşünüp mest oluyormuş Aniden peşinde kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış Adam bütün gücüyle kaçıyormuş lakin her arkasına bakışında ayının daha da yaklaştığını farkediyormuş Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam ALLAHIM! diye bağırmış aniden vakit durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık hüzmesi adamın üzerine parlamış Çok içten gelen ilahi bir ses adama;

Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda takviye etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?demiş

Adam untanç içinde: Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem adaletsizlik Peki ayıyı dindar yapabilir misindemiş

SES: peki diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş Dere her yerde akmaya baslamış, herşey eski haline dönmüş Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe içten çevirmiş ve konuşmaya başlamış;

ALLAHIM, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun bana verdiğin nimetlere

OKULA GELEN MÜFETTİŞ
Bir müfettiş bir gün bir okula gitmiş ve rastgele bir sınıfa girmiş O sınıftaki derste din dersiymiş Müfettiş bir çocuğu kaldırıp sormuş:
Adın ne?
Öğrenci: Adım Fatih, öğretmenim
Müfettiş: Oku bakalım Fatiha suresini
Öğrenci öğrenci sureyi okuyup bitirmiş
Müfettiş: Hazır aferin!
Müfettiş diğer bir öğrenciye dönmüş ve Senin adın ne? diye sormuş
Öğrenci: Benim adım Yasin ama arkadaşlar bana özetle Kevser derler

ÖLÜM MELEĞI
Esas ayrıntılarıyla yaşlanmış, yaş doksan beş olmuş Bir gün Azrail çıkagelmiş Temel, ' Ne yapsam da paçayı yırtsam' diye düşünmeye başlamış 'Hah buldum Çocuk taklidi yapayım, beni tanımasın demiş' Azrail en ince ayrıntısına kadar yaklaşınca başlamış ağlamaya:
Ingaa! Ingaa!
Ölüm Meleği Temel'in kulağına eğilmiş ve şöyle demiş:
Atta gidiyoruz, atta *

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt