iltasyazilim
FD Üye
İçkiyi bıraktım
Esas bir gün avrupaya giderTemelin fena bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer
Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içerÜçbes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar
Niye defalarca üç tane bira içiyorsunuz?
Temel yanıt verir
Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öbür iki birayi o yüzden içiyorumder
Yine günlerden bir gün Esas bara kazanç ve iki bira ister, barmen verirTemel biralari içtikten sonradan bütün kalkarken barmen sorar
Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?deyince Temel cevap verir
Hayir ben içkiyi biraktim da
hadi ben evliyim
Simit sarayında kahvaltı yaparken; bağlı masadaki biraz daha büyükçe olanı yandaki arkadaşına söyleniyor;
“Olum hadi ben evliyim Senin annen baban değil mu, niye kahvaltını yapmadan evden çıkıyorsun
Manâsız Versene Güzelim
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yanlamasına sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir Manikürü yapan sarışın fıstık
adamın ilgisini çekmekte gecikmez
Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?
Kız gülümser ;
Özür dilerim fakat ben evliyim
Boş versene!!! der adam ve :
Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!
istersen sen söyle
şu lahza seni traş ediyor
*
Esas bir gün avrupaya giderTemelin fena bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer
Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içerÜçbes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar
Niye defalarca üç tane bira içiyorsunuz?
Temel yanıt verir
Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öbür iki birayi o yüzden içiyorumder
Yine günlerden bir gün Esas bara kazanç ve iki bira ister, barmen verirTemel biralari içtikten sonradan bütün kalkarken barmen sorar
Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?deyince Temel cevap verir
Hayir ben içkiyi biraktim da
hadi ben evliyim
Simit sarayında kahvaltı yaparken; bağlı masadaki biraz daha büyükçe olanı yandaki arkadaşına söyleniyor;
“Olum hadi ben evliyim Senin annen baban değil mu, niye kahvaltını yapmadan evden çıkıyorsun
Manâsız Versene Güzelim
Adam, lüks erkek kuaföründe oturmuş bir yanlamasına sakal tıraşı yapılırken bir yandan da elleri manikürlenmektedir Manikürü yapan sarışın fıstık
adamın ilgisini çekmekte gecikmez
Güzelim, bu gece benimle çıkmaya ne dersin?
Kız gülümser ;
Özür dilerim fakat ben evliyim
Boş versene!!! der adam ve :
Seninkine telefon et bu gece işin çıktığını eve gelemeyeceğini söyle!
istersen sen söyle
şu lahza seni traş ediyor
*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.