Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fifa 2007 şampiyonları size sesleniyorummmmmmm.....

fifa 2007 şampiyonları size sesleniyorummmmmmm.....

Similar threads

FİFA 2007 MANAGER http:img372**************img3726140adszqq4 Arkadaşları kirdiktan Sonra bu sorunu werior nedendir Bi Yardım Lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Merhaba arkadaşlar fifa 2007 gs taraftar yamasını bilen arakadaşlar varsa link versinler bi zahmet artı rep walla herkes yararlansın ben bulamadımda
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
arkadaşlar fifa 2007 sorunum var daemon tools falan hepsini düzgün bir şekilde çalıştırdım oyuna da girdim fakat tam maça girerken(yarısını yüklüyo) oyundan çıkıyo neden anlamadım fifaexe bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyo diye bir hata veriyo çok sinirlendim kafayı yicem lütfen biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
arkadaşlar ben fifa 2007 manager yapıyorum maç yapıyorum para vercegine hep param düşüyooo ben bütün maçları yeniyorumSALARY HEP EKSİ VERİYOSTAFF UPGRADES ODA BAZEN EKSİ VERİYO NEDEN ACABA BULANA +REP LÜTFEN
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Merhaba arkadaşlar fifa 2007 de transfer olayını tam çözemedim istemediğimiz oyuncuları nasıl satıyoruz? Bide takımları gezip oyuncuya bakma var mı? 2005deki gibi yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt