Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 17 oyun içi kasma sorunu

Fifa 17 oyun içi kasma sorunu
0
181

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba herkese, bir kaç gündür Fifa 17 yi gamepad bozuk olduğundan klavye ile oynamaktaydım ardından bugün gidip gamepad satın aldım fakat klavye ile hiçbir sıkıntı yaşamadığım oyun gamepad ile oynarken kasmaya başladı bu durum ile karşılaşan çözüm bulabilen var mı ? Yardımcı olabilirse sevinirim Teşekkürler

Similar threads

Selamun Aleyküm arkadaşlar, FIFA 17 oynarken kasma sıkıntısı yaşamıyorum, oyunu genelde klavye ile oynarım Geçen Kuzenim geldi 2 kişi bi fifa oynıyak kariyer falan atalım dedik kolu taktım ve bi 3 4 dk oynadıktan sonra oyun çok rahatsız edici bir şekilde takılmaya, kasmaya başlıyor Bunun bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Selamun Aleyküm arkadaşlar FIFA 17 satın aldım origin üzerinden %25 inince offline olan modlarını oynayabiliyoruz biliyorsunuz %25 i indir Playeble yeşil renkte yazdı masaüstünede Fifa 17 geldi açtım oyna dedim ama tepki vermiyor nedense origin yeniden açılıyor Daha önce ByPass yöntemiyle 2 3...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Öncelikle herkese selamlar ben fifa 14 aldım masa üstüne klasöre iki partıda çıkardım (oyun aldığım yer onararak çıkar dediydi çünkü öncesinde sorun yaşadıydım) onarılan dosyaları buraya çıkar dedim Çıkarırken 10 kadar yerde hata mesajları geldi dosya bozuk diye ondan sonra oyunu açtım ing...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
merhaba herkese hayırlı forumlarÇalıştığım yerde internet bulunmadığı vakit geçirmek yüklediğim Ship Simulator: Maritime Search and Rescue oyununu açınca oyun kasmaya başlıyor Örnek vermek gerekirse battlefield 4 multiplayerda high ve normal grafik ayarlarında oynarken 50 60 fps alıyorum fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Merhaba Beyler Bayanlar Ben Bir Joystick Aldım Ama Destekleyen Oyunları Bilmiyorum Yani Xpadder Ve Benzeri Programlar İle Kendim Ayarlamaktansa Destekleyen Oyun Varsa Söyler misiniz ? Birde Fifa Pes Felan Sölemesseniz Sevinirim Yüksek Sistem İstemicek (örn Max Payne 3 Olmasın Taşımaz Pc ) Adam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt