Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fifa 12 de Klavye Sorunu. Lütfen Yardım Edin !!

Fifa 12 de Klavye Sorunu. Lütfen Yardım Edin !!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Laptopa fifa 12 kurdum Klavye ayarlarını internetten indirdim oyuna girdim klavye ayarları düzgün ama oyunda sol ve alt tuşlarına aynı anda basarak pas veremiyorum Sağ ve üst tuşuna basarak veriyorum ama sol ve alt tuşlarına basarak ne pas veriyor nede şut çekiyor Sizce bunun sorunu nedir lütfen yardım edin :S

Similar threads

REPLERİNİZİ BEKLİYORUM TUŞ KOMBİNASYONU Evet FİFA 2007'deki tuş kombinasyonlarına ve oyundaki bütün ipuçlarına aşağıdaki yazımdan ulaşabilirsiniz Tümü Türkçeleştirlmiştir Fifa 07 Tuş Kombinasyonları (Türkçe) DK yön tuşları Ofansif Tuşlar (Atak halinde): •Q+DK basarak boşa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Ofansif Tuşlar (Atak halinde): Q+Yön Tuşlarına basarak boşa adam kaçırabilirsin W+Yön Tuşları basarak ara pası atabilirsin E+Yön Tuşları basılı tutarak hızlı koşarsın A+Yön Tuşları ile havadan pas atabilirsin(güç göstergesi var) S+Yön Tuşları ile pas atabilirsin D+Yön tuşlarıyla şut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Ofansif Tuşlar (Atak halinde): Q+Yön Tuşlarına basarak boşa adam kaçırabilirsin W+Yön Tuşları basarak ara pası atabilirsin E+Yön Tuşları basılı tutarak hızlı koşarsın A+Yön Tuşları ile havadan pas atabilirsin(güç göstergesi var) S+Yön Tuşları ile pas atabilirsin D+Yön tuşlarıyla şut...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Fifa 07 Tuş Kombinasyonları (Türkçe) DK yön tuşları Ofansif Tuşlar (Atak halinde): •Q+DK basarak boşa adam kaçırma •W+DK basarak ara pası atma •E+DK basılı tutarak koşma •A+DK ile havadan pas atma(güç göstergesi ile) •S+DK ile pas atma • D+DK basarak şut çekme ya da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Fifa 07 Tuş Kombinasyonları (Türkçe) DK yön tuşları Ofansif Tuşlar (Atak halinde): •Q+DK basarak boşa adam kaçırma •W+DK basarak ara pası atma •E+DK basılı tutarak koşma •A+DK ile havadan pas atma(güç göstergesi ile) •S+DK ile pas atma • D+DK basarak şut çekme ya da kendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt