Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fettah Can Evlilik Sandalı şarkısı sözü

Fettah Can Evlilik Sandalı şarkısı sözü
0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Fettah Can Izaç Sandalı şarkısı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri yine Fettah Can'ın albümünde bulunan bir şakıyla huzurlarınızdayız Melek'ler Bu kere Fettah Can'ın Izaç Sandalı şarkısının sözlerini paylaşıma açıyoruzfettahcanevliliksandalisarkisisozu5c57ae763a15calt 1549250160 1549250160 fettahcanevliliksandalisarkisisozu5c57ae766b27ffettahcanevliliksandalisarkisisozu5c57ae766b27ffettahcanevliliksandalisarkisisozu5c57ae766b27f Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir yalancı gülüşe Razı oldum işte diğer taraftan var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı gülüşe Bir palavracı gülüşe Yıldızları indir bu gece gözlerine Utandır beni gölgeler aşk oyunu neyime Ben inanırım sen inanmasanda Aşkın saflığına Yaşam uzun kötü şeyleri sakın Getirme aklına Ben inanırım sen inanmasanda Aşkın saflığına Yaramazlık yok binmeden Izaç sandalına  

Similar threads

Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözü Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sözleri Bugün olmazsa yarın olur diye Erteledim düşlerimi bir palavracı gülüşe Razı oldum işte bundan başka var mı Terketmedim sevdiğimi bir palavracı gülüşe Bir palavracı gülüşe Yıldızları indir bu gece gözlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sozu Fettah Can Evlilik Sandalı şarkı sozleri Bugun olmazsa yarın olur diye Erteledim duşlerimi bir yalancı guluşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı guluşe Bir yalancı guluşe Yıldızları indir bu gece gozlerine Utandır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Fettah Can Evlilik Sandalı Şarkısı Sozleri Fettah Can Evlilik Sandalı şarkısının sozu Bugun olmazsa yarın olur diye Erteledim duşlerimi bir yalancı guluşe Razı oldum işte dahası var mı Terketmedim sevdiğimi bir yalancı guluşe Bir yalancı guluşe Yıldızları indir bu gece gozlerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Fettah Can Mandalinalar şarkı sözü Fettah Can Mandalinalar şarkısı sözü Fettah Can Mandalinalar şarkı sözleri Mandalinaların mevsimide geçiyor, Fettah Can'ın doğruca mandalinaları mevsimi dışında da gıda olmasakda kokusunu ola ki hissedeceğizfettahcanmandalinalarsarkisozu5c57ae4eefccaalt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözü Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkı sözleri Fettah Can Bu Aşkın Katili Sensin şarkısı sözü Fettah Can'ın sevilen hit şarkılarından biri olan Bu Aşkın Katili Sensin adlı parçanın sözlerini bu yazımızda bütün melek'lerimiz ve misafirlerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,536Konular
981,824Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt