Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Feridun Düzağaç - Beni Bırakma - AKOR

Feridun Düzağaç - Beni Bırakma - AKOR
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Feridun Düzağaç Beni Bırakma AKOR Am Bm Olur Ya güneş bir gün ikimiz için doğar Am Bm Olur Ya korkuları hayallerimiz boğar Am C Bm O masal günü gelinceye dek; susuyorum Em Bm Susadıkça yüzün düşer aklıma C Bm Korkar oldum düşlemekten Em Bm Adını anarım çoğalır sesim C B Em Konuşmaktan düşünmekten özlemekten Em Bm Gel bak bir elimde gökyüzü var hala Em Bm Ötekinde kayıp giden yıldızlar la la Em Bm C Korkular da benim umutlar da Bm Beni vazgeçme Am Bm Kimse kimsenin herşeyi olamazmış Am Bm Di'li geçmişten tek yaramsın sen Am C Sensiz kimse mi yetim miyim bilmem Bm Hiç anlayışlı olmak istemem; Bm Hatta düşünemem (N)  

Similar threads

Feridun Düzağaç Beni Vazgeçme TAB beni vazgeçme tab beni vazgeçme solo feridun düzağaç tab feridun düzağaç akor E|| B|| G|686686| Daha Sonra Şarkıya Giriş G#m D|4445| A|44xx| E|2223| G#m C#5 B5 A#m Belki güneş bir gün ikimiz için doğar G#m C#5 B5 A#m Şayet korkuları hayallerimiz boğar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Feridun Düzağaç Beni Unutma AKOR beni unutma akor Em Bm A Em Bm F# Bm Ne konuşuyor bu ahali A F# Ne değin uzak kelimeler anlamdan Bm Aynama bir tanıdık olmayan sızmış A F# Bakıyor bana uzaktan Em Bm F# ) Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim ) Em ) Ucuz kolay ve bayağı ) Bm F# )...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Feridun Düzağaç Gerisinde AKOR Bm bezginlik argın döndüm eve A G F# bir soğuk duş aldım yokluğunun üstüne Bm iki yol çıkardın önüme A G F# eyvah dedim kaçtım içimden geçenlerin tersine Em Bm sen zamana bırak daha gençsin alışırsın Em G F# ben bıraktım zamanı aşık olduğun adam kaldım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Grup Hayalgel etme(akor) Gel Etme Bm A ) Hatırla ilk kez bir yıldız aşağı ) G A Bm )2 Aşkımı sildiğin gözlerinin yaşında ) Em Sensizlik alır beni Bm Götürür karanlığa Bm Biliyorum uzaktasın F# Yıldızlar aşağı Bm A ) Gel etme gözlerim yaşlarla doldu ) G A Bm )2 (nakarat) Bak kimse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Feridun düzağaç ateş alev akor ateş alev notaları feridun düzağaç akor akor feridun düzağaç notaları akorları Em Am F Em ) Alev ateş yanıyorum, buzlarım çözülüyor aşka ) Dm ) Gardım düşüyor, tutamıyorum ) x2 Em C ) Korkuyorum, bakışların çarpınca bana ) Am Em ) Birbirimize bi' kaç aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt