Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Gocer'in yeni klibi Unutmuş Coktan

Ferhat Gocer'in yeni klibi Unutmuş Coktan
0
188

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesferhatgocerinyeniklibiunutmuscoktan5ad1df5f9d33b

Ferhat Gocer, “Seni Sevmeye Aşığım albumunun ikinci klibini “Unutmuş Coktan şarkısına cekti Son albumunde buyuk beğeni toplayan Unutmuş Coktan şarkısının klibi tam 36 saat surmuş Emir Khalilzadehin yonettiği klipte unlu şarkıcıya tiyatro oyuncularından oluşan bir kadro ve 30 kişilik teknik ekip eşlik etti “Unutmuş Coktanın sosyal paylaşım sitelerinde 25 milyon kez tıklandığını, bu yuzden de yeni klibi bu şarkıya cekmeye karar verdiğini soyleyen Gocer, “Klibimiz mini bir film tadında oldu dedi

Ferhat Gocer Unutmuş Coktan şarkı sozu

Similar threads

Ferhat Gocer seni Sevmeye Aşığım albumu Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım 2019 Ferhat Gocer 2019 albumu seni Sevmeye Aşığım Ferhat Gocer Seni Sevmeye Aşığım yeni albumu cıktı 2019 Ferhat Gocer, beşinci albumu “Seni Sevmeye Aşığımla 20 Ekim’de dinleyicileriyle buluşdu 14 bin eser...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Ferhat Göçer Unutmuş Şimdiden klibi ferhat göçer unutmuş çoktan klibi ferhat göçer seni sevmeye aşığım albümü ferhat göçer yeni albüm şarkıları ferhat göçer yeni klibi ve bir de burada arkadaşlar Dünyaya Yeniden Gelsem Sevgilim Arar Bulurum Yine Seni Severim diyerek Cennet şarkısı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Ferhat Gocer Unutmuş Coktan şarkı sozu Ferhat Gocer Unutmuş Coktan şarkısı sozleri Ferhat Gocer Unutmuş Coktan şarkısının sozleri: Tek yonum sendin izini kaybettim Bir iz bir yon olmadan duştum yollara Bir sağa carptım bir sola carptım Savruldukca savruldum hep cıkmazlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ferhat Gocerin Unutmuş Coktan şarkısının Notalarını bulamıyorum yardım Cevap: Ferhat Gocer Unutmuş Coktan Notaları Unutmuş Coktan Ferhat Gocer intro: Fm# G Em A G Fm# Fm# G Tek yonum sendin izini kaybettim A G Em G Bir iz bir yon olmadan duştum yollara Em G Bir sağa carptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Ferhat Gocer cıkardığı Biz Aşkımıza Bakalımisimli albumunde ikinci klibini cok sevilen ve internette tıklanma rekoru kıran Uzumisimli şarkıya cekti Beykoz Fidanlığında cekilen klibi Murat Kucuk yonetti Herkezin var bir hikayesi gidenleri var kalanları Var hic bitmeyen şikayetleri sevenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt