Ferhat Göçer Unutmuş Çoktan sözü Ferhat Göçer Unutmuş Çoktan şarkı sözü Ferhat Göçer Unutmuş Şimdiden şarkısı sözleri Güçlü sesi ve mükemmel yorumuyla gönülleri fetheden, her şarkısı hit olan Ferhat Göçer'in Unutmuş Çoktan şarkısının sözlerini bu sayfamızda unutulanlar için sunuyoruz Melek'ler 1549252038 1549252038 ferhatgocerunutmuscoktansozu5c57b5cb3bb5eferhatgocerunutmuscoktansozu5c57b5cb3bb5eferhatgocerunutmuscoktansozu5c57b5cb3bb5e Ferhat Göçer Unutmuş Şimdiden şarkısının sözleri: Tek yönüm sendin izini kaybettim Bir iz bir istikamet olmadan düştüm yollara Bir sağa çarptım bir sola çarptım Savruldukça savruldum hep çıkmazlara Çınladıkça adın kulağımı kapattım Bir son veremedim içimdeki tiz çığlıklara Daima sendeydi aklım bedeni aldattım Savruldukça savruldum koldan kollara Bakmadı gitti dönmedi bile arkasına Eğdim boynumu çaresizce galip gelen gururuma Duydum ellere yarmış yerini yeller almış çoktan Bense kendimi salmış yüreğini yaralar sarmış yoktan Bir kızı bir oğlu varmış kendi hayatına dalmış En acısı da beni hatırlamamış unutmuş çoktan