Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkı Sozu

Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkı Sozu
0
140

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkı Sozleri
Mehtabın Rengi Şarkı Sozu Ferhat Gocer
Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkısı

Silinmedi izler hala dun gibi
Kadehim senle dolu aynı İstanbul rengi
Alıştım dediğim yokluğun buz gibi
İcimde hatıralar eski şarkılar gibi

Şimdi boğazın kayıp bir kenarında
Elimde bir kadeh ve icinde gencliğim

Vurdukca en dibe kendimi buldum
Ayıldıkca senden daha sarhoştum
Koskoca bir omru tukettim seninle
Ve sen hic olmadın mehtabın renginde(asla icimde)

Similar threads

Ferhat gocer Mehtabın Rengi şarkı sozleri Aslında icimde Ferhat gocer Ferhat gocer Vurdukca en dibe kendimi buldum şarkısı Ferhat gocer Mehtabın Rengi Silinmedi izler hala dun gibi Kadehim senle dolu aynı İstanbul rengi Alıştıgim dediğim yokluğun buz gibi İcimde hatıralar eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Şarkı Sozleri Ferhat Gocer Mehtabın Rengi Silinmezi izler Hala Dun Gibi Kadehim Senle Dolu Aynı istanbul Rengi Alıştım Dediğim Yokluğun Buz Gibi İcimde Hatıralar Eski Şarkılar Gibi Şimdi Boğazın Kayıp Bir Kenarında Elimde Bir Kadeh Ve icinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozleri Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkısının Sozu Şarkı Sozleri Ferhat Gocer Bunları Boşver Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozu Cıktım geldim de ne dersen Tek goruşte affedersen Şayet sende hoş gorursen Aşkın ismi bende belli Cokta sevdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkısı Sozu Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkı Sozleri Oya Gibi Şarkı Sozu Ferhat Gocer Oya Gibi Şarkı Sozleri Benim Seni Sevdiğim Kadar Hic Kimse Hic Kimseyi Sevmemiştir Bu Şehirde Sana Ait Oluşum Her Nefesimde Yokluğun Zehir Gibi Akar icime Nasılda işlemiş Seni Oya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Ferhat Gocer Bunları Boşver Şarkı Sozu Ferhat Gocer 2019 Biz Aşkımıza Bakalım Şarkı Sozleri Cıktım geldim de ne dersen Tek goruşte affedersen Şayet sende hoş gorursen Aşkın ismi bende belli Cokta sevdim soylesem mi Yoksa senden beklesem mi Başka kalbe girmesem mi Aklın kalır bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt