Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferhat Gocer - Aklım Sende Kalır..

Ferhat Gocer - Aklım Sende Kalır..
0
218

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesferhatgoceraklimsendekalir5adb0a468d413

geceleri gozlerin, ninni olur uykularıma
gun doğunca sozlerin, merhem olur kaygılarıma
hele bir de başın omzuma duşerse,
hele bir de gozyaşın yanağımda sonerse

nakarat
aşkım destan olur, arzum ferman olur,
nerden baksam, zaman, mekan, yalan olan
derdin bende kalır, aklım sende kalır,

korkarsan karanlıktan ışığın ben olurum,
korkarsan yalnızlıktan yoldaşın ben olurum

nakarat
aşkım destan olur, arzum ferman olur,
derdin bende kalır, aklım sende kalır,

Similar threads

Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Canımı al Seni alma benden Beni de cal vazgectim kendimden Sevabın kalmasın bana, Gunahın benim boynuma Al ahını Vazgectim Senden (x2) Al canımı deme bana Sar beni son bir kez Daha Guler miydin? Bakar mıydın? Gozlerimden kacar mıydın ? Yine seni sevsem de Kin tutar mıydın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
CAHİT SITKI TARANCI 4 Ekim 1910 ’da Diyarbakır ’ın Camiikebir Mahallesi ’nde doğdu Galatasaray Lisesi ’nden mezun oldu Mülkiye Mektebi'ne (Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi) devam etti, bir süre de Ankara Yüksek Ticaret Okulu'nda öğrenim fark etti Sümerbank'ta emur olarak çalıştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt