Ferdi Özbeğen Koleksiyon 3 CD SANATÇI NORMAL: Ferdi Özbeğen ALBÜM ADI: Koleksiyon ALBÜM YILI: 1549258455 1549258455 ferdiozbegenkoleksiyon3cd5c57cedca1278ferdiozbegenkoleksiyon3cd5c57cedca1278 http:i41tinypiccomw6qexf ALBÜMDEKİ PARÇALAR: CD 1 Nice Yıllara (1980): Eskimeyen Arkadaş Söz: Ülkü Aker Müzik: Selami Şahin Kadere Şikayet Söz: Işık Halkası Aker Müzik: Selami Şahin Tek Satır Mektup Gibi Laf: Işık Halkası Aker Müzik: Rıfat Şanlıel Hata Laf & Müzik: Sezen Aksu Gündüzüm Karışmış Laf: Ali Tekintüre Müzik: Özer Şenay Susadım Laf: Işık Halkası Aker, Anonim Sırayla Sırayla Söz: Işık Halkası Aker, Anonim İşte Bu Bizim Hikayemiz Söz: Işık Halkası Aker Müzik: Çoşkun Sabah Ağla Halime Söz: Işık Halkası Aker, Anonim Gidiyorum Gidiyorum Laf & Müzik: Bora Ayanoğlu Sen Varsın Laf: Ayla Aker, Anonim Sen Bir Yandan Laf: Işık Halkası Aker, Noray Demirci Kadehime Dol Söz: Ayla Aker, Anonim Kahveyi Kaynatırlar Laf: Anonim CD 2 Yaşadıkça (1981): Kurumuş Dal Gibiyim Söz: Işık Halkası Aker Müzik: Elias Zaid Rahbani O Karanlık Gecelerde Söz: Ülkü Aker Müzik: Luigi Tanco Sana Söylüyorum Laf: Hale Aker, Anonim Aşkımız Eski Bir Roman Laf: Ahmet Selçuk İlkan Müzik: Ali İhsan Kısaç Yalan Gözlerin Laf & Müzik: Suat Sayın Onun Nikahı Bende Laf: Mehmet Yüzüak Müzik: Rıfat Şanlıel Fazla Toysun Laf & Müzik: Rüştü Demirci Dünyanın Bir Ucundan Laf: Ülkü Aker Müzik: İrfan Özbakır Kimbilir Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Bu Sensiz Ilk Gecem Söz: Ali Tekintüre Müzik: Rıfat Şanlıel Bir Mumdur Laf & Müzik: Mehmet Gıyas Çoşkun Sen Hiç Yaşamamışsın Söz: Mehmet Sedat Ergintuğ Müzik: Selahattin İçli Rabbena Laf: Işık Halkası Aker Müzik: Farid El Atrache Aferin Laf: Işık Halkası Aker, Anonim CD 3 Bir Sır Gibi (1982): Gündüzüm Seninle Laf & Müzik: Suat Sayın Anladımki Dolmamış Çilem Laf & Müzik: Suat Sayın Akşam Olur Kuytu Söz: Halil Soyuer Müzik: Suat Sayın Acı Gerçekler Söz: Ali Tekintüre Müzik: Mustafa Sayan Elini Sallasan Söz: Işık Halkası Aker Müzik: Bouali Mohammed Rahmani Nerdesin Nerde Laf: Hale Aker, Anonim Geceler Laf & Müzik: Kemal Gürses Seni Terkedeceğim Laf: Ülkü Aker Müzik: AssyMonsour Rahbani Yok Yok Yalan Deme Söz: Işık Halkası Aker Müzik: Atahualpa Yupankqui Dün Gece Seni Andım Söz & Müzik: Anonim Mutlu Ol Yeter Laf: Tahir Peker Müzik: Burhan Bayar Tekrar Saçlarında Aklar Söz & Müzik: Mustafa Alpagut Sana Ne Dediler Laf & Müzik: Mustafa Alpagut Mihrabım Söz: Turgut Yarkent Müzik: Avni Anıl
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.