Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fenerbahçe'nin İlk Başkan Adayı Sadettin Saran!

Fenerbahçe'nin İlk Başkan Adayı Sadettin Saran!
0
122

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Fenerbahçe'nin Ilk Başkan Adayı Sadettin Saran! fenerbahçenin yeni başkanı, fenerbahçe başkan adayı, fenerbahçe yeni başkan 2019 Sevgili melekler, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ilk başkan adayı belirli oldu Buna tarafından bir dönem Hülya Avşar'ın sevgilisi olarak gündeme gelen FB eski yöneticilerinden Sadettin Saran başkanlığa aday olduğunu açıkladı İşte ayrıntı 9856 9856 fenerbahceninilkbaskanadayisadettinsaran5c5471ad363a3fenerbahceninilkbaskanadayisadettinsaran5c5471ad363a3 320 640 sadettinsaranjpg9856 Fenerbahçe'nin İlk Başkan Adayı Sadettin Saran! sadettinsaranjpg9856 Fenerbahçe'nin İlk Başkan Adayı Sadettin Saran! Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Yöneticisi Sadettin Saran, Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım söz konusu Ciddi bir teveccüh var İnşallah şans olursa namzet olacağımdedi Çanakkale Boğazı'nı Yüzerek Geçme Yarışmasına katılan Saran, müsabaka sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Spor Kulübü Idare Kurulunun, doğaüstü seçimli genel kurula gitme kararı aldığını hatırlattı Başkan adaylığı konusunda büyük bir destek aldığını gösteren Saran, şöyle konuştu: Bugün azıcık fazla yüzdüm ama bitirdim Çanakkale Boğazı'nda yüzmek gerçekten çok hoş Zaten kayda değer olan burada defalarca birlikte yapabilmek Organizasyon da çok güzel Fenerbahçe için başkanlığa adaylığım laf konusu Önemli bir teveccüh var İnşallah şans olursa namzet olacağım Zaten bugün de Fenerbahçe için artı yüzdüm Kafam daldı gitti Fenerbahçe'yi düşüne düşüne gittik Genişletmek için tıkla  

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt