Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Federasyon Uyarısına Ebru Şallı'dan Yanıt!

Federasyon Uyarısına Ebru Şallı'dan Yanıt!
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Federasyon Uyarısına Ebru Şallı'dan Cevap! ebru şallı, federasyon uyarısı, ne dedi, yayınlama kaldırılacak mı, pilates, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548658499 1548658499 federasyonuyarisinaebrusallidanyanit5c4ea7483d193federasyonuyarisinaebrusallidanyanit5c4ea7483d193 federasyonuyarisinaebrusallidanyanit5c4ea7483d193 Sevgili melekler, Geçtiğimiz gün Cimnastik Faderasyonunun ,pilates salonlarını kendi bünyesinde toplama girişimi ve Ebru Şallı'nın programına dikkat verildiğini yazmıştık(İLGİLİ HABER BURADA) Bu haber üzerine Ebru Şallı'dan bir yanıt geldi melekler,aynen yayınlıyoruz “Federasyon’un kararını destekliyorum Tüm spor salonlarında pilates yapanlar denetlenecek Hoca olmadığı halde ders veren kişiler var, onlar arınmış olacak Federasyon bünyesinde pilates dersi alanlar, istedikleri yerde hocalık yapabilecekler Ben bu olayı bir ay evvelden biliyordum zaten Benim programımın yayından kaldırılması gibi bir koşul da söz konusu değil Orası bir pilates stüdyosu ve benim sertifikam var Ben Amerika’da Stott Pilates eğitimi gördüm ve eğitmenlik sertifikası aldım