iltasyazilim
FD Üye
Bu olayın kısacası başlıktaÇok yakın bi arkadaşıma aşık oldum sınıfta 2 tane yakın kız arkadaşım wardı biri kankam dierinede aşık oldum işteHerneyse konuya girim aramız baya ii hiç kanka dediğini felan duymadım ilk başlarda gelip geçici sandım unuturum dedim fakat umduğum gibi olmadı gün geçtikçe dahada sevdimEn sonunda ben geçen hafta kankama söledim X i seviorum die oda belirsiz kaldı fakat sevgili olmanızı minimum bende senin değin istiorum felan dediNeyse haftanın 6 günü birlikteyiz 5 gün okul 1 günde haftasonu kurs war En sonunda işte konuştuk felan kankamla dedimki haftaya sölicem kursta die ok felan dedi şansımı denim bi felan dedim işteSonra kankam msj attı dün fazla manâlı bişey sölicem die sordum birisiyle çıkıomuş bundan önceki sevgiliside çok üzmüştü bunu aşka felan inanmıorum gibi bişeyler yazıodu daima facede felan nasıl olduda aniden inanmaya başladı onuda anlamadımKısacası önerge etmeye hazırlanırken ben birisiyle çıktığını öğrendim we fazla kararsızım ne yapacağım konusundaAdam zeki bi uyku uyuyamadım zaten hiçbigün uyuyamıodum onu düşünmekten okadar fazla seviorumki aşkımı anlatıcak sözcük yoqMoralim fazla bozuk şuan 1de yattım 5de kalktım rüyamda bile onu gördüm yha oof arkadaşlar lütfen takviye edin biraz uzun oldu fakat kusura bakmayın şimdiden bütün yorumlarınız için teşekkür ederim