Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla Uzakalra Gitti:(:(

Fazla Uzakalra Gitti:(:(
0
150

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
9 Ay Birlikteydik Arkadaşlar,Başımıza Gelmeyen Kalmadı,Herkes Ayırmaya Çalıştı Lakin Ayrılmadık,Ailesi Beni Böylece Beğenmedi,Okuldaki Kızlar Hep Kötüleme AttıAma Ayrılmadık,Ağladık Üzüldük Ama Ayrılmadık Her Zaman Birlikteydik
Dün Birazcık Ağız Dalaşı Ettik Ve Birincil Defa Fazla Kızdım Ona,Ve Son Mesajında Fazla Pişman Olacaksın Çok Dedi Dün Sabahtan Beri Mesaj Atıyorum Yok Yanıt Alamıyorum,En Az 400500 Mesaj Atmışımdır,2 Gün Öncede Bi Ağız Dalaşı Etmiştik Yalvarmıştı Beni Bırakma Nolur Diye Her Neyse Bugün Onların Binadan Arkisine Msj Attım Noldu İyimi Falan Diye Cevabı Ohho Seni Haberin Yokmu Rusyaya Gittiler OlduBabasının Rusyada Yerleri Vardı Taşınma İhtimalleri VardıNapıcam Bilmiyorum Temelli Olarak Gittiler OrayaArkadaşlar Bi Yol Gösterin Bana Çıldırcam,Beni Deliler Gibi Sevio Biliorum Bende Onu Deliler Gibi Seviyorum

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt