iltasyazilim
FD Üye
Sadece eve gidip battaniyenin altına girip o günleri yad etmek istiyorum o kadar özlemişim oysa onu, o hallerini Biliyorum imkansız o zamanları geriye getirmek, beni tekrar sevmesini istemek, ama uyandığım süre bana bakan gözlerini özledim, gülüşünü özledim, üstüme kalın birşeyler giymem için uğraşmasını özledim, beni benden daha fazla düşünmesini özledim, ağladığımda başımı göğsüne alıp saçlarımı okşamasını özledim, beni görünce gülümsediği zamanları özledim, geceleri bana su getirmesini özledim, saatlerce gözlerimin içine bakmasını özledim, ses tonunu özledim onu ben çok özledim
Arasam, biliyorum açmayacak veya açıp kalbimden geçen herşeyi bozacak Dönsem biliyorum özlediklerim benzer olmayacak Başlasak biliyorum birbirimizden daha çok dehşet edicez Bu dek şeyi biliyorum fakat solgun borumu kesip burnumun ucunda sızıya dönüşen şehvetli ne yapacağımı bilmiyorum
Arasam, biliyorum açmayacak veya açıp kalbimden geçen herşeyi bozacak Dönsem biliyorum özlediklerim benzer olmayacak Başlasak biliyorum birbirimizden daha çok dehşet edicez Bu dek şeyi biliyorum fakat solgun borumu kesip burnumun ucunda sızıya dönüşen şehvetli ne yapacağımı bilmiyorum
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.