Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla özledim

Fazla özledim
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sadece eve gidip battaniyenin altına girip o günleri yad etmek istiyorum o kadar özlemişim oysa onu, o hallerini Biliyorum imkansız o zamanları geriye getirmek, beni tekrar sevmesini istemek, ama uyandığım süre bana bakan gözlerini özledim, gülüşünü özledim, üstüme kalın birşeyler giymem için uğraşmasını özledim, beni benden daha fazla düşünmesini özledim, ağladığımda başımı göğsüne alıp saçlarımı okşamasını özledim, beni görünce gülümsediği zamanları özledim, geceleri bana su getirmesini özledim, saatlerce gözlerimin içine bakmasını özledim, ses tonunu özledim onu ben çok özledim

Arasam, biliyorum açmayacak veya açıp kalbimden geçen herşeyi bozacak Dönsem biliyorum özlediklerim benzer olmayacak Başlasak biliyorum birbirimizden daha çok dehşet edicez Bu dek şeyi biliyorum fakat solgun borumu kesip burnumun ucunda sızıya dönüşen şehvetli ne yapacağımı bilmiyorum

858,505Konular
982,795Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt