Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatih Bulut'a 1 milyon liralık ihtarname

Fatih Bulut'a 1 milyon liralık ihtarname
0
104

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
fatih_buluta_1_milyon_liralik_ihtarname_1568901586_7107.jpg

Toplumsal medyada bir anda büyük çıkış yakalayan 'Çok Sevdim Yalan Oldu' müziğiyle ünlenen Fatih Bulut'a, eski menajeri tarafından 1 milyon liralık ihtarname gönderildi.

Düğün şarkıcılığı yaparken, 'Çok Sevdim Yalan Oldu' müziğiyle ünlenen Fatih Bulut'a, 2008 yılında menajerliğini yapması için itilaf imzaladığı Mehmet Adıgüzel tarafından ihtarname yollandı.

Adıgüzel, Bulut'un kontrata muhalif hareket ettiğini ve diğeriyle bir mutabakat yaptığını tez ederek, 1 milyon liralık ihtarname gönderdi.

MÜZIK ÇALINTI TEZI

Içtimaî medya yayımladığı 'Çok Sevdim Yalan Oldu' müziğiyle tanınan ve ismini geniş kitlelere duyuran Fatih Bulut'u güç durumda bulunduracak bir tez gündeme geldi. Müziğin laf müellifi olan Aşık Hüseyin Akan, ürünün bestesinin kendisine ilişkin olduğunu belirtti.

JxgRl_1568108094_4206.jpg

Akan, 'Zalim Geceler'in bir hikayesi var. Zalim Geceler'i ben 1987 yılında 15. Kolordu askeri cezaevinde besteledim, her şeyini orada yaptım.' açıklamasında bulundu. Tarsuslu sanatçı, müziğin birebir vakitte 2010 yılında TRT ve Kültür Bakanlığı'nın desteğiyle seyirciyle buluşan, 'Cono Ahmet ve Çocukları' isimli belgeselde de konum aldığını belirtti.

43xS0_1568108108_8197.jpg

Akan, Fatih Bulut'a yapıtını müsaadesiz kullanıp kar elde ettiği gerekçesiyle dava açacağını söyledi.

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt