iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler :
3 adet yufka
1,5 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
2 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
1 yemek kaşığı salça
25 gr margarin
1 paket et su toz bulyon
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay bardağı süt
1 çay bardağ sıvıyağ
1 yumurta sarısı
üzerine susam
Yapılışı :
Soğan ve biberi ince kıyın Margarini bir kapta eritip soğan ve biberi kavurun Biraz kavrulunca fasulyeyide ekleyin Etsu toz bulyonu, pulbiberi
katıp az da su ekleyerek suyunu çekene kadar haşlayın Süt ve yağı karıştırın Bir yufkayı 4'e bölün Her bir parçaya sütlüyağlı karışımdan sürüp geniş olan kısmına hazırladığınız içten koyup zarf şeklinde sarın Yağlanmış fırın tepsisine dizin Üzerine yumurta sarısını sürüp susam serpin 180 derecede altıüstü kızarana kadar pişirin
Afiyet Olsun !
3 adet yufka
1,5 su bardağı haşlanmış kuru fasulye
2 adet kuru soğan
2 adet sivri biber
1 yemek kaşığı salça
25 gr margarin
1 paket et su toz bulyon
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay bardağı süt
1 çay bardağ sıvıyağ
1 yumurta sarısı
üzerine susam
Yapılışı :
Soğan ve biberi ince kıyın Margarini bir kapta eritip soğan ve biberi kavurun Biraz kavrulunca fasulyeyide ekleyin Etsu toz bulyonu, pulbiberi
katıp az da su ekleyerek suyunu çekene kadar haşlayın Süt ve yağı karıştırın Bir yufkayı 4'e bölün Her bir parçaya sütlüyağlı karışımdan sürüp geniş olan kısmına hazırladığınız içten koyup zarf şeklinde sarın Yağlanmış fırın tepsisine dizin Üzerine yumurta sarısını sürüp susam serpin 180 derecede altıüstü kızarana kadar pişirin
Afiyet Olsun !
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.