Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fasülye Turşusu Kavurması

Fasülye Turşusu Kavurması
0
41

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
fasulye-tursusu-kavurmasi.jpg

Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo fasulye turşusu
  • 2 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası (İsteğe bağlı)
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ
  • 2 adet domates
  • Yarım çay bardağı sıcak su

Fasülye Turşusu Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavamıza sıvı yağı alalım ısıtalım.
  2. Üzerine piyazlık doğranmış soğanları ekleyelim ve hafif pembeleşinceye kadar kavuralım.
  3. Salçaları ekleyip kavurmaya devam edelim.
  4. Kabukları soyulup küp doğranmış domatesleri ekleyip bir iki dakika kavuralım.
  5. Fasulyeleri yıkayalım suyunu süzelim.
  6. Fasulyeleri dilediğimiz formda keselim (ister ortadan, isterseniz de uzun olarak bölün).
  7. Fasulyeleri ekleyelim ve bir iki dakika karıştırarak kavuralım.
  8. Suyu ekleyip kapağını kapatarak kısık ateşte ortada karıştırarak fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişiriyoruz.
    Deneyecek arkadaşlarıma afiyet olsun ❣️.
 
858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt