Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fasulye Turşusu Kavurması (Karadenizlilerin Asla Vazgeçemediği)

Fasulye Turşusu Kavurması (Karadenizlilerin Asla Vazgeçemediği)
0
34

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
fasulye-tursusu-kavurmasi-karadenizlilerin-asla-vazgecemedigi.jpg

Fasulye Turşusu Kavurması (Karadenizlilerin Asla Vazgeçemediği) Tanımı İçin Gereçler

  • 3 kase fasulye turşusu
  • Sıvı yağ
  • 2-3 adet kuru soğan

Fasulye Turşusu Kavurması (Karadenizlilerin Asla Vazgeçemediği) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır

Fasulye turşusu karadenizde hafif haşlanarak yapılan bir turşudur. Biz yanında tavada yapılmış mısır ekmeğiyle tadına doyamayız o denli ki kahvaltıda bile yiyebiliriz. Gelin size tanımını vereyim o vakit ????
  1. Fasulyelerin tuzu çıksın diye sıcak suda bir iki saat bekletiyoruz. Ben çok canlı sevmediğim için 3 e 4 e bölüyorum.
  2. Daha sonra avucumuzun içine alıp yeterlice sıkıp suyunu çıkarıyoruz ve başka bir kaba alıyoruz.
  3. Soğanlarımızı piyazlık doğrayıp kısık ateşte bol yağda pembeleşinceye kadar kavuruyoruz.
  4. Kavrulan soğanlara fasulyeleri ekliyoruz orta ara karıştırarak 10 -15 dakika daha kapağı kapalı biçimde kısık ateşte pişiriyoruz. Sıcak servis yapıyoruz. Afiyet olsun.
Fasulye Turşusu Kavurması (Karadenizlilerin Asla Vazgeçemediği) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt