Fasülye Kızartması Tarifi İçin Malzemeler
- 1 kilo taze fasulye
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tuz
Fasülye Kızartması Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Fasulyeler temizlenir. Ortadan ikiye bölünür.
- Tavaya yağımızı koyuyoruz. Temizlenmiş fasulyeleri koyuyoruz.
- Bir su bardağı su ekliyoruz. Buharında pişmeye bırakıyoruz. Ocağın altı yarı kısık olsun.
- Tuzu ekliyoruz. Ara ara karıştıralım.
- Fasulyeler suyunu çekince pişmiş mı kontrol edelim çiğ ise az su ekleyebilirsiniz.
- Suyunu çektikten sonra yavaş yavaş karıştırarak hafif kızartalım. Çay saatlerinde sabah kahvaltısına bile yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.