Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler
- 1 kilo taze fasulye
- 1 orta uzunluk soğan
- 1 küçük uzunluk domates
- 1 su bardağı su
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı tuz pul biber karabiber
Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye birinci sıvı yağımızı koyup, ince ince küp küp doğradığımız soğanlarımızı kavuruyoruz.
- Kavrulan soğanlara tereyağını ve domatesini ekleyip, domateslerin kavrulmasını bekliyoruz.
- Küçük küçük doğradığımız fasulyelerimizide ekleyip, domates salçasınıda ekleyip, karıştırıyoruz.
- Bir bardak suyumuzuda ekleyip, baharatlarıda atıp bir iki çeşit karıştırıp, kaynamaya bırakıyoruz.
- Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp uygunca kısık ateşte pişiriyoruz afiyet olsun.
Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.