Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fasulye Kavurması

Fasulye Kavurması
0
86

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90
fasulye-kavurmasi.jpg

Fasulye Kavurması Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo taze fasulye
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 küçük uzunluk domates
  • 1 su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı tuz pul biber karabiber

Fasulye Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tencereye birinci sıvı yağımızı koyup, ince ince küp küp doğradığımız soğanlarımızı kavuruyoruz.
  2. Kavrulan soğanlara tereyağını ve domatesini ekleyip, domateslerin kavrulmasını bekliyoruz.
  3. Küçük küçük doğradığımız fasulyelerimizide ekleyip, domates salçasınıda ekleyip, karıştırıyoruz.
  4. Bir bardak suyumuzuda ekleyip, baharatlarıda atıp bir iki çeşit karıştırıp, kaynamaya bırakıyoruz.
  5. Kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp uygunca kısık ateşte pişiriyoruz afiyet olsun.
Not: Ben yazın buzluğa attığım taze fasulyelerden yaptım kış mevsiminde bulmak sıkıntı olabilir fasulyeyi yazın yapmak isterseniz doğradığınız fasulyeleri bir çay bardağı suda kısık ateşte haşlayın pişirme sürecine geçmeden evvel benim üzere buzluktan yaparsanız esasen dolaba haşlanmış olarak koyduğum için gerek yok.

Fasulye Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,506Konular
982,855Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt