Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fasülye Kavurması

Fasülye Kavurması
0
43

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
fasulye-kavurmasi.jpg

Fasülye Kavurması Tanımı İçin Materyaller

  • 600 gr yeşil fasülye
  • 1 iri uzunluk soğan
  • 200gr kadar kıyma
  • 4- 5 kaşık domates rendesi
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı biber

Fasülye Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Zeytinyağı, soğan ve kıymayı kavuralım. ( kızım vegeteryan olduğu için ben bu sefer kıyma koymadım ancak kıyma çok yakışıyor. ).
  2. Kavurma süreci tamamlandıktan sonra verev biçimde doğradığımız fasulyeleri ek edelim. (haşlamadan koyuyorum. Foto ekledim).
  3. Fasulyelerin rengi sararana kadar kavurma sürecine devam edelim.
  4. Bu etapta 4, 5 yemek kaşığı domates rendesi ekleyelim. Biraz da bu biçimde kavuralım.
  5. Fasulyeler pişene kadar kavurup muhtaçlık halinde yarım su bardağı sıcak su ek edip, altını kısarak fasulyeleri uygunca pişirelim. Suyunu büsbütün çekmiş olmalı. Ben bu kademede tuzunu ve baharatlarını ek ettim.
  6. Piştikten sonra 2 yumurtayı kırıp çabucak karıştıralım ki yumurtalar topaklanmasın. Afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt