
Farklılık Arayanlara Meze Tanımı İçin Materyaller
- Dilediğiniz kadar karnabahar
- 1 büyük havuç
- Közlenmiş kırmızı biber
- Bir tutam dereotu
- Yarım çay bardağı konserve mısır
- Sarımsak
- Zeytinyağı
- Tuz
Farklılık Arayanlara Meze Tanımı Yapılışı
- Karnabahar ve havuçları tuz ekleyip yumuşayana kadar yaklaşık 8 dakika haşlıyoruz.
- Suyunu süzdürüyoruz soğuyana kadar bekletiyoruz.
- Biberleri fırında közlüyoruz.
- Benim evvelce közlenmiş derin dondurucuda vardı onları kullandım.
- Dereotunu doğruyoruz ,tüm materyalleri tıpkı kaba alıyoruz.
- Üzerine sarımsak rendeliyoruz.
- Zeytinyağı ekleyip karıştırıyoruz.
- Dilerseniz tuz ek edebilirsiniz.