Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farklı Yöntemle Taze Yaprak Sarması

Farklı Yöntemle Taze Yaprak Sarması
0
38

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
farkli-yontemle-taze-yaprak-sarmasi-8.jpg

Farklı Prosedürle Taze Yaprak Sarması Tanımı İçin Materyaller

  • 2.5 su bardağı pirinç
  • 2 adet büyük kuru soğan
  • 1 su bardağı zeytinyağı
  • Tuz ,karabiber
  • Maydanoz
  • Nane ,kırmızı toz biber
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 adet limonun suyu
  •  Yarım kilo kadar taze üzüm yaprağı

Farklı Formülle Taze Yaprak Sarması Tanımı Yapılışı

  1. Kuru soğanları çok ince doğrayıp zeytin yağını ekleyip soğanlar hafif pembeleşince salçasını ekleyip bir kaç dakika kavurup yıkanmış olan pirinci ekleyelim .
  2. Baharatlarını ve tuzunu ekleyip yarım çay bardağı su ekleyip pişirelim 5 dk sonra altını kapatıp içimiz ılık olunca yaprağımızı saralım.
  3. Tencereye dik olarak dizelim dondurucuda eriğim vardı bir kaç tane erikte satmaların üzerine koyalım.
  4. Olmasa da olur erik yarım su bardağı zeytinyağına 1 yemek kaşığı karışık salça ekleyip bir kaç dakika kavuralım.
  5. 1 yemek kaşığı tereyağı ekleyip tereyağı eridikten sonra tuz ve suyu ekleyip sarmaların üzerine dökelim.
  6. Bir tabak koyup pişirelim kaynadıktan altını kısalım benim sarmak 30dk da pisti taze yaprak olduğu için altını kapatalım sarmalar ılık olunca servis edelim.
 
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt