Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farklı Tavuk Kapama

Farklı Tavuk Kapama
0
37

teknoloji

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,248
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
83
farkli-tavuk-kapama.jpg

Farklı Tavuk Kapama Tanımı İçin Materyaller


Üzeri için;
  • 2 adet tavuk but
  • Tuz
  • Pulbiber
  • Karabiber
Pilav için;
  • 1.5 su bardağı pirinç
  • 3 su bardağı sıcak su
  • 1 adet soğan
  • 1 adet havuç
  • 2 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Farklı Tavuk Kapama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle tavuklarımız tuz, karabiber ve pulbiber ile harmanlayın tencereye koyuyoruz ve altı kısık bir halde pişiriyoruz kendi suyunu çektikten sonra sıvı yağ ekleyip kızartalım.
  2. Başka bir tencerede tereyağı ve sıvı yağını koyuyoruz. Üzerine soğan ve sarımsakları rendeliyoruz. Soğanları pembeleşinceye kadar pişirelim.
  3. Sonra rendelediğimiz havuçları koyalım 3-4 dakika sonra pirinçleri ekliyoruz ve biraz kavurduktan sonra tuz ekleyip, suyunu koyuyoruz.
  4. Üzerine kızarttığımız tavukları koyup, pişiriyoruz. Pilav suyunu çektikten sonra servise hazır afiyet olsun.
Farklı Tavuk Kapama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,663Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt