Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Farabinin Uzmanlık Alanı Nedir hakkında bilgi verir misiniz

Farabinin Uzmanlık Alanı Nedir hakkında bilgi verir misiniz
0
114

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Farabinin Uzmanlık Alanı Nedir hakkında data verir misiniz selam arkadaşlar ben sizden Farabinin Uzmanlık Alanı nedir diye data rica ediyorum ve çoktan Farabinin Uzmanlık Alanı hakkında vereceğiniz bilgiler için fazla tşk ediyorum  

Similar threads

Farabinin Uzmanlık Alanı Nedir Farabinin Uzmanlık Alanı Hakkında Data Farabi, miladi 870 yılında Farab şehrinde doğmuş, miladi 950 senesinde ise Şamda vefat etmiştir Köken olarak Fars ya da Türk olduğu ihtilaflıdır Farabi, ilimleri sınıflandırdı Ona gelinceye değin ilimler trivium...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Farabi'nin Yaptığı Buluşlar Hakkında Bilgiler Farabinin Buluşları Farabinin Buluşları Nelerdir Sevgili melekler, dünyaca ünlü Türk düşünürlerimizden Farabi arkasında öyle çok eser bırakmıştır Biz de bu yazımızda Farabinin buluşları nelerdir diye merak eden meleklerimiz ve sayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Londra Olimpiyatları Eskrim müsabakaları hakkında data verir misiniz selam halk mümkünse bu sayfadan bana Londra Olimpiyatları Eskrim müsabakaları hakkında ivedi olarak data verebilir misiniz? Çoktan Londra Olimpiyatları Eskrim müsabakaları hakkında ancak bilgiler için çok tşk ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Göktürkler İle İlgili Kısa Data verir misiniz bana selam arkadaşlar ben sizden Göktürkler İle İlgili Kısa Data rica ediyorum aranızda Göktürkler İle İlgili veri sahibi olan arkadaşlarım sizden gelecek olan bilgileri bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
30 Ağustosun Tarihi Geçmişi hakkında data verir misiniz Selamlama arkadaşlar bana mümkünse 30 Ağustosun Tarihi Geçmişi hakkında özetle bilgi verir misiniz? şimdiden 30 Ağustosun Tarihi Geçmişi bilgileri için fazla tşk ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt