
Falafel Tanımı İçin Gereçler
- 2 su bardağı haşlanmış nohut
- 1 küçük uzunluk soğan
- Yarım demet maydanoz
- 2 diş sarımsak
- Yarım çay kaşığı karabiber
- Yarım tatlı kaşığı kimyon
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı un
- Sıvı yağ
Falafel Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Nohutumuzu haşlayıp robotumuza alalım.
- Üzerine soğan, maydanoz, sarımsak ve baharatları ek edip çekelim.
- Köfte harcı kıvamındaki karışıma unu ekleyip yoğuralım.
- Harcımızdan ceviz büyüklüğünde kesimler alıp yuvarlayalım.
- Tenceremize sıvı yağı kızdırıp falafellerimizi kızartalım ve sıcak servis edelim.Afiyet olsun ????.