Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook'ta bu hatayı yapmayın

Facebook'ta bu hatayı yapmayın
0
105

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Facebook'ta birincil ve en önemli kural: Sakın patronunu ya da müdürünü ekleme
Lindsay isimli İngiliz bayan, Facebook'taki en önemli kuralı atladı ve işinden oldu Önceki gün girdiği enrtyde patronundan ve işinden nefret edilen şey ettiğini söyleyen Lindsay'e cevap birkaç saat daha sonra dost olarak vaktinde eklediği patronundan geldi: Pek mi kovuldun

Lindsay'nin bu şansızlığı, tüm dünyadaki Facebook kullanıcılarına misal oldu Yazışmalar, milyonlarca insan kadar sitelerine ve bloglarına konuldu

Lindsay, önceki gün öğlen saatlerinde Facebook sayfasına şunları yazdı:

Aman tanrım İşimden korku ediyorum Patronum tam bir baş beladı Bana bir sürü lanet iş veriyor ve bunları yapmaktan fazla sıkıldım HOMO nolucak!

Lindsay'e Brian adlı patronundan cevap geçikmedi Enrty'ye açıklama yapan tek ad olan Brian ise şunları yazdı:

Merhaba Lindsay, benim burada olduğunu unuttun değil mi? Burada 5 aydır çalışıyorsun ve benim Gay olduğumu hala anlayamadın mı, bu zaten bir devlet sırrı değil Hem senin lanet şeyler dediğin şeyler, fiilen senin gerçekleştirmek zorunda olduğun sorumlulukların bu arada sanırım, 6 aylık test süresine 2 hafta daha olduğunu hatırlamışsındır Yarın işe ulaşmak için zahmet etme Ofisteki eşyalarını olmak için ne süre istersen gelebilirsin Evet, çok ciddiyim*

858,505Konular
982,808Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt