iltasyazilim
FD Üye
En Komik Facebook Sözleri 2019
100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik başı tekrar öküz çekiyor!
Polis Türk Telekom Arena'da kuş uçurtmayacakmış Fenerbahçe ne? kanarya kanarya ne? kuş emniyet tarafını belli etti
Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı Maksat ağaçlar kesilmesin
Biz Türkler kimoo? sorusuna bahşedilen standart beencevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz
Sevgilim bana seni diğer biriyle aldattım dese, nasıl olursa olsun diğer biriyle aldatıcan mal, beni benimle aldatacak halin yok der lafı koyarım
Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım?
Hala bir kadın çizemedim manga'ya da ayıp oluyor bayadır
Trip de aynı yer sarsıntısı gibi, ne süre nereden geleceği hiç belirli olmuyor
Yaptığım gözlemlere göre her hafta bir gün mutlaka pazartesi oluyor niye hala alışamadınız
Maç 90 dakika bunu unutmayalım bi arkadaş unutmuş, devre arası çıkıp eve gitti
Bugün turkcell mesaj atmadı belirli diğer birisi var
Erkeklerin romantizmi ;öpene değinMaçoluğu; nikaha değin Kılıbıklığı;ölene dek
Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, tekrar çiçek abbas tekrar çiçek abbas
5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir ola ki de hayat ; keza vuruysin hem inleme diysin
Elektriği edison buldu lakin parasını babam ödüyor
İlerde birgün gemim olursa adını rahat koyacam Bi terslik olurda batarsa huzur battı desinler
YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her ÖKÜZİ bağliyamam!
Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm
Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız
Bilgisayarım usb aygıtı tanımıyor düne değin tanıyordu halbuki, ne geçti arasında hiç bilmiyorum hep vukuat
Twitterda yaşam durmuyor ya facebook akşam 9'da kapatıyor dükkanı emekli fenomenler kahvesi gibi
Yarın birincil işim, yeniden işlerimi başka güne tecil etmek olacak *
100 kişiye eski sevgilisi hakkında ne düşündüğünü sorduk, 10 popüler hayvan türü öğrendik başı tekrar öküz çekiyor!
Polis Türk Telekom Arena'da kuş uçurtmayacakmış Fenerbahçe ne? kanarya kanarya ne? kuş emniyet tarafını belli etti
Bende bilirdim takdir,teşekkür almayı Maksat ağaçlar kesilmesin
Biz Türkler kimoo? sorusuna bahşedilen standart beencevabının ses analizini yapıp, kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz
Sevgilim bana seni diğer biriyle aldattım dese, nasıl olursa olsun diğer biriyle aldatıcan mal, beni benimle aldatacak halin yok der lafı koyarım
Arabada bebek var yazanlar, ne yapalım yani ışıklarda çeyrek altın mı takalım?
Hala bir kadın çizemedim manga'ya da ayıp oluyor bayadır
Trip de aynı yer sarsıntısı gibi, ne süre nereden geleceği hiç belirli olmuyor
Yaptığım gözlemlere göre her hafta bir gün mutlaka pazartesi oluyor niye hala alışamadınız
Maç 90 dakika bunu unutmayalım bi arkadaş unutmuş, devre arası çıkıp eve gitti
Bugün turkcell mesaj atmadı belirli diğer birisi var
Erkeklerin romantizmi ;öpene değinMaçoluğu; nikaha değin Kılıbıklığı;ölene dek
Şu Beckham gibi atkı bağlamayı bi türlü öğrenemedim iyi mi Heh bu sefer oldu diyorum, aynaya bakıyorum, tekrar çiçek abbas tekrar çiçek abbas
5 yaşındaki Trabzonlu bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir ola ki de hayat ; keza vuruysin hem inleme diysin
Elektriği edison buldu lakin parasını babam ödüyor
İlerde birgün gemim olursa adını rahat koyacam Bi terslik olurda batarsa huzur battı desinler
YOL gidenundur, peşunden ağliyamam; Yureğum AHIR değil, her ÖKÜZİ bağliyamam!
Kadınların çantasından herhangi birşey çıkarırken yaptığı arkeolojik kazı çalışmasına HAYRANImmm
Gerekirse kumarda kazanır aşkı satın alırız
Bilgisayarım usb aygıtı tanımıyor düne değin tanıyordu halbuki, ne geçti arasında hiç bilmiyorum hep vukuat
Twitterda yaşam durmuyor ya facebook akşam 9'da kapatıyor dükkanı emekli fenomenler kahvesi gibi
Yarın birincil işim, yeniden işlerimi başka güne tecil etmek olacak *