Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Facebook hesabımı dondurdum, nasıl yeniden aktifleştirebilirim?...

Facebook hesabımı dondurdum, nasıl yeniden aktifleştirebilirim?...
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar facebook hesabımı dondurdum ve baştan katifleştiremiyorum her defasında 24 saat vakit veriyor ve 24 saat zaman dolduğunda baştan süreyi başlatıyor, bana tezgâhtar olur musunuz lütfen?! *

Similar threads

Arkadaşlar facebook hesabımı dondurdum ve yeniden katifleştiremiyorum her defasında 24 saat sure veriyor ve 24 saat sure dolduğunda yeniden sureyi başlatıyor, bana yardımcı olur musunuz lutfen?!
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Facebooku Dondurdum Nasıl Açabilirim diyenler buraya Dondururlan Facebook Hesabı Nasıl Açılır Facebooku Dondurdum Geri Nasıl Açabilirim Her hangi bir sebepten ötürü Facebook hesabını dondurup sonra bitmiş başlatmak isteyip de bunu nasıl yapacağını bilmeyen bütün arkadaşlarımız için, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Dondururlan Facebook Hesabı Nasıl Açılır Facebooku Dondurdum Geri Nasıl Açabilirim Facebook eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada takriben 1 hafta bekleyinizBu kadar bekleyemem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Zamanla güncelliğini yitiren facebook'tan sıkıldınız ve artık yeni sosyal ortamlarda kendnizi takdim etmek mı istiyorsunuz? Facebook hesabınızı dondurmak yerine tamaman kapatmak istiyorsanız size yapmanız gerekenleri anlatalım Operasyon oldukça kolay Ilk Olarak facebook hesabı ile bağlantı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir? Facebook hesabımı nasıl kapatırım Facebook hesap nasıl kananır Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir? İnternet dünyasında yaklaşık olarak fanatizm haline gelmiş bir paylaşım sitesi olan facebook az kalsın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,505Konular
982,776Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt