Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Facebook hesabımı dondurdum, nasıl yeniden aktifleştirebilirim?...
Arkadaşlar facebook hesabımı dondurdum ve baştan katifleştiremiyorum her defasında 24 saat vakit veriyor ve 24 saat zaman dolduğunda baştan süreyi başlatıyor, bana tezgâhtar olur musunuz lütfen?! *
Arkadaşlar facebook hesabımı dondurdum ve yeniden katifleştiremiyorum her defasında 24 saat sure veriyor ve 24 saat sure dolduğunda yeniden sureyi başlatıyor, bana yardımcı olur musunuz lutfen?!
Facebooku Dondurdum Nasıl Açabilirim diyenler buraya Dondururlan Facebook Hesabı Nasıl Açılır Facebooku Dondurdum Geri Nasıl Açabilirim Her hangi bir sebepten ötürü Facebook hesabını dondurup sonra bitmiş başlatmak isteyip de bunu nasıl yapacağını bilmeyen bütün arkadaşlarımız için, bu...
Dondururlan Facebook Hesabı Nasıl Açılır
Facebooku Dondurdum Geri Nasıl Açabilirim
Facebook eylemleriniz spam olarak algılanmış ve hesabınız geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir Ya kimlik bilgilerinizi teyid edip açtırınız yada takriben 1 hafta bekleyinizBu kadar bekleyemem...
Zamanla güncelliğini yitiren facebook'tan sıkıldınız ve artık yeni sosyal ortamlarda kendnizi takdim etmek mı istiyorsunuz? Facebook hesabınızı dondurmak yerine tamaman kapatmak istiyorsanız size yapmanız gerekenleri anlatalım Operasyon oldukça kolay
Ilk Olarak facebook hesabı ile bağlantı...
Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir?
Facebook hesabımı nasıl kapatırım
Facebook hesap nasıl kananır
Facebook hesap nasıl kapatılır? Facebook hesap nasıl silinir?
İnternet dünyasında yaklaşık olarak fanatizm haline gelmiş bir paylaşım sitesi olan facebook az kalsın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.