Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ezhel bir kez daha hapse girebilir

Ezhel bir kez daha hapse girebilir
0
227

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
104362_640.jpg

Geçtiğimiz devirlerde uyuşturucu unsura özendirme kabahatinden açılan dava sonucu beraat eden Ezhel, bir defa daha birebir suçlama ile tekrar hakim önüne çıktı. Gerçek ismi Sercan İpekçioğlu
olan Ezhel, duruşmada Sputnik'in haberine nazaran "Benim muhakkak topluluğu berbat bir şeye özendirmek üzere bir niyetim olamaz. Ürettiklerim sanat yapıtlarıdır. Suçlamayı kabul etmiyorum." söyleminde bulundu.

Milyonların dinlediği Ezhel, bir defa daha mahpus cezası alabilir

Başkaca müzikçi, kimlik tespiti sırasında aylık 30 bin TL gelirinin olduğunu belirtti. Tüm bunların yanında müvekkili hakkında birebir suçlamayla iki farklı soruşturma yapıldığını ve bu soruşturmalardan açılan davalardan birinden beraat ettiğini belirten Ezhel'in avukatı Fuat Ekin, "Yargılamanın konusu sanat yapıtlarıdır, müziklerdir. Bir sanat ürünü ya da birisinin sanatçı olması onu suça karşı korumaz. Burada bu sanat yapıtlarının itham olunan hatanın ögelerini taşımak üzere bir savı yoktur. Kanaatimizce günah oluşmamıştır, sayın mahkemenizce beraate hükmedileceği inancındayız." söyleminde bulundu.

Son olarak Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede şüphelinin meskeninin arandığı lakin rastgele bir hata ögesine rastlanmadığı belirtiliyor. Lakin şüphelinin kan örneğinde ise esrar dinamik unsuru olan THC metaboliti bulunduğu kayıtlara geçti.

858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt