Ezel Yunan Basınında Kapak Oldu! ezel, yunana basınında, kapak oldu, 2011, gazeteye kapak oldu, ile ilgili bilgiler burada melekler 1548660223 1548660223 ezelyunanbasinindakapakoldu5c4eae03bdc4bezelyunanbasinindakapakoldu5c4eae03bdc4b ezelyunanbasinindakapakoldu5c4eae03bdc4b Sevgili melekler, Ekranlara veda eden reyting rekortmeni ''Ezel '' dizisi Yunanistan'ın en çok okunan gazete ekine kapak oldu! Yunanistan'da yayımlandığı özel bir televizyon kanalında reyting rekorları kıran Ezeldizisinin başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, ülkenin en fazla okunan gazetelerinden Ethnos'un pazar ekine kapak oldu Ethnos, İmirzalıoğlu'nun Bir bakışta çoğu kadını tavlıyorumsözlerini pazar ekinin kapağına taşıdı Etnos, pazar ekinde iki bütün sayfa ve bol fotoğraflı olarak yayımladığı röportajda İmirzalığolu'nun, Türkiye'nin en yakışıklı erkekleri aralarında yer aldığı fakat sınırların ötesinde de kalpleri yaktığını belirtilerek, Kızlar, saldırın!'' ifadesi kullanıldı İmirzalıoğlu'nun, Bekârım ve kendime uygun kadını bekliyorum'' sözlerinin öne çıkarıldığı röportajda, sevilen oyuncunun Yunanistan'ı fazla seviyorum ve en kısa zamanda gezmek istiyorum'' açıklamasına da yer verildi Yunanistan'da, Antenna1 televizyonu göre yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Ezel'' dizisi muhafazakârların tepkisine neden olmuştu Dizinin bazı sahnelerinin KKTC'de çekildiğini ayrım eden bir grup, dizinin yayından kaldırılmasını talep ederek, önceki gün Antenna1 binasının önünde gösteri yapmıştı id