Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eyvah boşanıyorum

Eyvah boşanıyorum
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yazık boşanıyorum ben 26 yasinda ogretmenim15 yillik evliyimesim 28 yasinda polisailelerimiz arasinda inanilmaz kultur farki varen basta herkes soylese de ben bu durumu girmezden geldim ve herkesi ailemi de dahil karsima alarak cok asik oldum ve evlendimailem bize inanilmaz takviye oldu maddi ve maneviesimin ailesi tam tersisurekli fiziki beklentileri oldu bizden fakat ev araba esya vsborclarin icinde oldugumuz icin yardım olamadikannesi bu durumda bana saldirmaya basladigelin kayınvalide tartismalari boyle devam ettihamileydim ve bana korkunc seyler yasattilaresim de arkamda duramadibosanalim diye tutrurdumalesef buyuk bir hatayla ben de hormonlarimim etkisiyle bebegi aldirma karari aldimhep o durumda esimin bana sahip cikmasini bekledim aslinda gel barisalim demesini bekledimbütün aksine bosanalim diye tutturdubu olaylar 15 ay once yasandibebek olayinda esim de imza verdi ama suan ailesi ve kendisi sadece beni sucluyorlaraldirmasaydin olurdu lakin artik bebek yok sen de öldün diyoraraya bir suru insan girdiben her zaman yalvardim esimelakin ikna olmuyorseni seviyorum fakat bu evlilik bitmeli diyorbebegin öldüğu gun biz de öldük diyorseviyorum ama bitsin ne demek aklim almiyor benimailesi de bitsin diye baski yapiyorben bir aydir ailemde kaliyorum beni eve kabul etmiyorevdeyken de vedalasti benimle aglayarak sarilarakiki gunde bir msj atiyor ne vakit bosanicaz hadi bosanalimevi satalim da paralarimizi paylasalim diyorben surekli oyaliyorumanlasmali bosanmak istiyor tek tarafli dava acmiyor ve bugun babasi benim babami aradi artik bu is bitsin ne vakit bosanacaklar dedibabam da ben hayir islerinde varim şer işlerinde yokum dedihayatimda hic bu kadar assagilanmamistimbir erkegin babasi gelinin babasini arayacak ve bosanilsin diyecekbuyuk ihtimalle esim de onlarin sozlerini yapmak istiyorbu durumda ne yapacagimi sasirdim inaninevliligimin kurtarilacak bir tarafi kalmis mi?eger kurtarilabilirse ne yapmaliyim? Yahut bitmis de ben bosuna mi cirpiniyorumbunlari yasayip da evliligi duzelen oldu mu hicumutsuzum artik esim beni asla istemiyorkafasinda bitirmis tek dedigi sey ne süre bosanicazcok zor durumdayim  

858,505Konular
982,686Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt