Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eylul'un Elmalı Kurabiyesi

Eylul'un Elmalı Kurabiyesi
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Elmalı Kurabiye Tarifi

Elmalı Kurabiyesi Nasıl Yapılır

Bu guzel kurabiyeyi uzun zamandır yapıyorum şimdiye kadar benim kadar guzel yapana rastlamadım diyebilirim oldukca mutevaziyim değilmi imageseylulunelmalikurabiyesi5af6605677dddpng şaka bir yana bunu ben değil ama cevremdeki herkes soyler senin yaptığın gibi lezzetli olmuyor bir turlu tutturamıyoruz diye sanırım elimde ayrı bir lezzet var

Sozu fazla uzatmadan Kurabiyemizin tarifine gecelimmi ne dersiniz imageseylulunelmalikurabiyesi5af66057887aegif

Evet once Elmalı Kurabiyemiz icin gerekli olan malzemeler şoyle

Yarım paket margarin
1 cay bardağı taze yoğurt
1 cay bardağı sıvıyağ1 paket kabartma tozu
Vanilya

Uzeri İcin Pudra Şekeri

İc malzemesi icin gerekenler

1 Adet Elma rendelenmiş olması gerekiyor
Bir su bardağı toz şeker
Biraz tarcın eğer seviyorsanız cevizde ilave edebilirsiniz ic malzemesine

Margarini eritin uzerine tum malzemeleri ialve edin ve kulak yumuşaklığında guzel bir hamur elde edin hamuru bir kenara bırakın 20 dakika kadar bekletmeniz yeterli olacak

Bu arada biz ic malzememizi hazırlıyalım
Elmayı soyun ve rendeleyin uzerine şekeri ilave edin ocağa koyun kısık ataeşte elmaları iyice pişirin altını kapattıkdan sonra uzerine tarcın ve ceviz katabilirsiniz karıştırın ve soğutun

Hamurdan ceviz buyukluğunde parcalar alıp avucunuzun icerisinde acın icerisine ic malzemesinden koyun ve kapatın ek yeri alta gelecek şeklde tepsiye dizin Kurabiyeleri hazırlaıdkdan sonra orta dereceli fırında uzeri pembeleşinceye kadar pişirin

Servis tabağna alın ve uzerine pudra şekeri ilave edin işte bu kadar kolay ve oldukca lezzetli bir kurabiye tarifi

Not:Bekledikce bayatlamıyor tam tersine daha da cok lezzet kazanıyor imageseylulunelmalikurabiyesi5af660589405agif

Afiyet Olsun

Forumdas:Eylul

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt