Eylem –Koptuysa Bırak Şarkı Sözleri Eylem, 2011 albüm, 2011 şarkıları, şarkıları, şarkı sözleri, sözleri, burada arkadaşlar Eylem'in Koptuysa Bırak isimli şarkısının sözleri burada arkadaşlar 1549253361 1549253361 eylemkoptuysabiraksarkisozleri5c57baf663a26eylemkoptuysabiraksarkisozleri5c57baf663a26eylemkoptuysabiraksarkisozleri5c57baf663a26 Üzülme sen ağıt sen Boşver geçer bak gör sen Yaşadıkça öğrenirsin sen, sen, sen Gölgede üstüme gölge düştü Eğrile doğrula hayata küstüm Koskoca dünyayı bölüşemedik evlerden uzakta Beni yollara serdin onlarda tuzak Bana bunları verdin koptuysa bırak Üzülme sen inleme sen Boşver geçer bunlar biter Bak gör sen tek bir günde acılar diner Boşver geçer bunlar biter Bak gör sen tek bir günde acılar diner yok yere ara sıra yerle bir oldum Küllere döndüm yeniden doğdum Bak beni yedin, yedin bitiremedin evlerden uzakta Beni yollara sendeyimcom serdin onlarda tuzak Bana bunları verdin koptuysa bırak Üzülme sen matem sen Boşver geçer bunlar biter Bak gör sen tek bir günde acılar diner Üzülme sen yas sen Boşver geçer bunlar biter Bak gör sen tek bir günde acılar diner Boşver geçer bunlar biter Bak gör sen tek bir günde acılar diner
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.