Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EyeOS:Online İşletim Sistemi

Hoş geldin! Selohard tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
EyeOS:Online İşletim Sistemi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
EyeOS

EyeOS girer girmez sizi şık bir ana sayfayla karşılıyor Arkasından anında My EyeOStan işletim sistemimize giriş yerine getirmek için üyelik işlemlerini yapıyoruz Yani yalnızca dört adet kutu doldurarak işlemlerimizi kısa sürede tamamlayabiliyoruz

GlideOSdan farklı olarak kendi programlarımızı da yükleyebileceğimiz EyeOS doğruyu bildirmek gerekirse azıcık daha profesyonel bir yaklaşıma sahip KDE masaüstü yöneticisini kullanan Linux işletim sistemlerini andıran görüntüsüyle birincil bakışta iyi etkiler bırakan EyeOS, hızıyla da kullanıcının ilgisini çekiyor Deyim yerindeyse siz daha tıklamadan istediğiniz bilgi veya programlar önünüze gelmiş oluyor

Esas mantık olarak bayağı bir işletim sisteminden o kadar de farklı olmayan EyeOSa bütün belgelerinizi yükleyebilir, fotoğraflarınız aralarında gezinebilir, sunumlar hazırlayabilir, yazılarınızı yazabilir ve çeşitli görsel temalarla sanal işletim sisteminizi özelleştirebilirsiniz Sağ tuş fonksiyonunu da eksik etmeyen EyeOS, değişik genişlemelere izin veriyor Üst kısmında bulunan ufak bir menüyle bütün fonksiyonlara ulaşabiliyorsunuz Hatta şayet de bu yöntemi işletim sistemi hazırlayan firmaların değerlendirmeye alması hepimiz için büyük bir refah olacaktır

Herhangi bir internet tarayıcısı üzerinden çalışabilen EyeOS, sağladığı 128 bitlik şifrelemeyle dosya ve verilerinizi kem gözlerden koruyor Beraberinde gelen iki oyunsa manâsız zamanlarınızı eğlenceyle doldurmanızı sağlayabilir

Türkçe dil desteği de sunan EyeOS, öbür durumlara ayrı çözümler sunuyor Örneğin okullara, minik işletmelere özel EyeOS işletim sistemleri oluşturulabiliyor Bunun için yapmanız gereken web sitesinden işyeri yetkililerine başvurmak

Keza Türkçe dil desteği hem de geliştirilebilir fonksiyonlarıyla, ağ oluşturma yeteneği ve çabuk çalışması bir uçtan bir uca EyeOS sanal işletim sistemi kullanmayı düşünenler için oldukça iyi bir seçim olacaktır

GIRIŞ *

858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt