Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eyeliner nasıl cekilir resimli anlatım

Eyeliner nasıl cekilir resimli anlatım
0
214

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Eskiden eyeliner denince akla incecik ucu olan bir fırca ve likit eyeliner gelirdi Ancak şimdi piyasada farklı şekillerde eyeliner bulmak mumkun Oncelikle benim tavsiyem her tur eyeliner'ı deneyin Eliniz hangisine yatkınsa o eyeliner'ı kullanmanızda fayda var

Piyasada bulunan eyeliner ceşitleri;
Kalem eyeliner
Likit eyeliner
Krem ve jel eyeliner
Dipliner
Cake eyeliner

Evet aklıma gelen ceşitler bunlar sanırım başka varsa da ben bilmiyorum imageseyelinernasilcekilirresimlianlatim5ad489e858b84png Benim en kolay uyguladığım kremjel eyeliner Eyeliner fırcası yardımıyla kullanılan bu turleri surmek daha kolay cunku kontrolun sizde olduğunu hissediyorsunuz

Peki şimdi gelelim eyeliner nasıl cekilir konusuna
Once yine kendi tavsiyemi soyleyeyim İmkanınız varsa buyutecli ayna kullanın Bu şekilde daha rahat bir suruş yaparsınız Işığın net olduğu bir ortam secin ve yanınıza bir iki tane temiz kulak temizleme pamuğu alın

imageseyelinernasilcekilirresimlianlatim5ad489e9a7058

Hazırlıklar tamamsa başlayabiliriz

Eyeliner surmeye goz pınarı dediğimiz burnunuza yakın noktadan başlayın Burayı olabildiğince ince surmenizi tavsiye ederim

Eyeliner goz pınarınızdan uzaklaştıkca kalınlaşmaya başlayacak Buna dikkat ederseniz cok hoş bir goruntu elde edersiniz Resimde gorduğunuz gibi
imageseyelinernasilcekilirresimlianlatim5ad489eb8d539
Bayanların en zorlandığı kısım kuyruk yapmaktır Ya cok uzun olur, ya cok kısa yada en cok rastlanan sorun iki gozdeki kuyruğun aynı olmamasıdır Bunun icin yapmanız gereken sert bir plastikten yardım almaktır Ama lutfen dikkatli olun gozunuze zarar gelsin istemeyiz

imageseyelinernasilcekilirresimlianlatim5ad489ed6ee3b
Yukardaki resimde gorduğunuz gibi gozunuzun kenarına şekildeki gibi yerleştireceğiniz bu plastik yardımı ile iki gozunuze de eşit kuyruk yapma imkanınız var

Ellerinizin titrememesine dikkat edin ve kullandığınız eyeliner fırcası yada kalemini tek seferde cekin Aksi halde tırtıklı bir goruntu olacaktır

Eyeliner cekme işlemi bitince kulak copuyle ufak hataları temizleyin