ewet kızlar işte netice!!! kızlar haberdar olan biliyor bilmeyene ise burda özet olarak anlatayımben 11 aylık ewliyim we 9 aydır bebek için çalışıyoruzilk gittiğim doktor bana 6 ay klomen tedawisi uyguladırahim filmi çekti rahimin tertemiz tüplerinde açık dedianlayacağınız oyalandım nafile we hiç bir netice alamadımgittiğim diğer bir hekim rahimde perde olduğunu we histereskopi ile buna bakıp laparoskopi ile de sol tüpdeki tıkanıklığı açacağını söyledigittiğim başka doktorlarda aynısını söyleyince ameliyata karar werdikgecen cuma ameliyatımı oldumbugün ise kontrole gittimdoktor sırık yüzüme sizinle açık konuşacağım aşılama yapmamız gerekiyor tutmazsa tüp bebek yapacağız diğer türlü olmaz dediben eşimin huyunu bildiğim için diek gözümün önüne eşim geldiolmayacak dedim eşim kabul etmez diye düşündümdoktorun yanından ayrıldım we kendimi hastanenin kapısında matem krzine grmiş buldumnefesim kesildi ağlamaktankayınwalideme gittim durumu anlatttımgayet kuytu bi şekilde Allah böyle yerinde görmüşse böyle olucak diyip bana takviye olduben eşimden fazla korkuyordum kabul etmez dedim lakin gayet olumluyduherşeyden önce biz dedibak ameliyattan daha yeni çıktın iyileş tamamlanmış laf yapacağız bunu dedifazla rahatladımfakat inşlh aşılama we tüp bebeğe lüzum kalmaz dua ediyorum hepiniz için kendim içinsizde dua edin nolur müminin mümine duası kabul olurmuşewetkizlaristesonuc5c5199c57cc05gifalt :uhu: :uhu: :uhu:ewetkizlaristesonuc5c5199c57cc05gifalt :uhu: :uhu: :uhu:ewetkizlaristesonuc5c5199c57cc05gifalt :uhu: :uhu: :uhu::bebeğim::bebeğim::bebeğim:
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.