Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çekim Tarihini Açıkladı

Hoş geldin! lentilsxx tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Dizisinin Çekim Tarihini Açıkladı
0
101

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73

Disney+ açıklandıktan sonra yayın servisine gelecek seriler büyük gündem oluşturdu. Çeşitli Marvel ve Star Wars serileri bir bir duyurulurken, Ewan McGregor'un başrolünde nokta alacağı Obi-Wan Kenobi serisi Star Wars hayranlarını hayli berhudar etti. Görünüşe nazaran bu seri için hazırlıklar uzun devrandan beri yapılıyormuş.

Men's Journal'e konuşan Ewan McGregor, bu türlü bir serinin olacağını dört yıldır bildiğini ve bunu sır üzere sakladığını belirtti. Çekimlerin 2020 yılının yaz devrinden evvel başlamayacağını da belirten başarılı oyuncu, yayın tarihiyle ilgili bir haber vermedi. Kenobi serisi şu an itibariyle Star Wars hayranlarını en çok heyecanlandıran girişim olabilir. 

Verdiği röportajda serinin açıklanmasından çok mesrur olduğunu belirten McGregor, "Benim için hayli büyük bir rahatlama anı oldu. Zira dört yıldır bu husus hakkında kişilere yalan söylüyordum. Serinin hikayesi üçüncü ve dördüncü sinema arasında geçecek. Jedi Nizamı kesimlere ayrılırken bildiğimiz bir karakteri ele alıp onu göstermek değişik olacak. Onun hikayesi hayli değişik. Bence üçüncü sinemanın ahir Jedi'ların katledildiği gerçeğiyle uğraşmak enteresan olacaktır. Bu O'nun üstünden gelmesi gereken bir şey. Obi-Wan'a elimden geldiğince yaklaşmaya çalışıyorum. Alec Guinness üzere hissedip, onun üzere oynamak istiyorum. Saçlarım da gereğince grileşti ve onun yaşına yaklaştım, yani bunu yapmak biraz daha kolay olacak." dedi. 
  • Obi-Wan Kenobi Serisinin Geçeceği Devir Aşikâr Oldu
  • Ewan McGregor, Obi-Wan Kenobi Olarak Geri Dönüyor!
Ben Star Wars ismine Mandalorian ve Kenobi serilerinden umutluyum. Obi-Wan'ın çekimleri 2020'nin yaz aylarında başlarsa muhtemelen 2021'in kış devrinde yahut 2022'nin birinci aylarında seri de yayınlanmaya başlar. 

858,505Konular
982,765Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt