Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilikten önce görüşmenin ölçüsü nedir?

Evlilikten önce görüşmenin ölçüsü nedir?
0
183

Similar threads

Evlilikten önce 11 manâlı uyarı Evlenecek gençlerin izaç hayatlarında mutlu olmaları için şu noktalara uyarı etmeleri gerekir: 1548459273 1548459273 evliliktenonce11onemliuyari5c4b9cc938f93evliliktenonce11onemliuyari5c4b9cc938f93 evliliktenonce11onemliuyari5c4b9cc938f93 1 Evliliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Evlılık korkusu Izaç Korkusu Tekrar Tekrar gözü kara olarak bildiğimiz erkekler, izaç denilince korkmaya başlarlar Nedeni ise erkeklerin alacakları sorumlulukların, ilişkilerini bozacağını düşünmesi HRHR Defalarca gözü kara olarak bildiğimiz erkekler, evlilik denilince korkmaya başlarlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
ayrılık kararı merhaba kızlar uzun zamandır burdayım defalarca gebe kalmak için ugraşırdım lakin bugünayrilikkarari5c51834c1feeealt :( Frown :( bugünü hayatımdan hiç çıkarmıycam boşanma kararı aldım sebep derseniz şayet güleceksiniz fakat sahiden gülünç neymiş sahura nie kalkmadım olay bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
ROJ TV'den Öcalan'a sansür Danimarka'dan yayın yapan PKK'nın sesi ROJ TV, Abdullah Öcalan'a sansür uyguladı Önceki akşamki haber bülteninde Öcalan'ın avukatlarıyla yaptığı görüşmenin tamamı verilirken, TRTŞEŞ ile ilgili olumlu cümlesi makaslandı Uydudan yayına başladığı 14 Mart 2003'ten bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Yüzük ölçüsü yüzük ölçüleri yüzük numarası standart ölçüsü numaraları Nişan alışverişi esnasında mutlaka alınması gereken biri de evlilik yüzüğüdür gezdiğiniz kuyumcularda özellikle önce model ve yüzük ölçüsünü bakılır Kuyumcularda bulanan yüzük ölçme aletiyle yüzük ölçünüz alınır ve ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt