Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evlilik Yıldönümünü Unutan Erkeklerin Bahaneleri

Evlilik Yıldönümünü Unutan Erkeklerin Bahaneleri
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evlilik Yıldönümünü Unutan Erkeklerin Bahaneleri * Kasten unutmuş gibi yaptım hayatım Yarı izaç yıldönümümüz denince 1 yıl daha geçmiş, sen 1 yaş daha yaşlanmışsın, ben de senin yaşını yüzüne vuruyormuşum gibi geliyor da, o bakımdan yani!* Yahu Cavidan, tam sana en pahalısından bir armağan alıyorum, bir lahza düşündüm; evlilik yıldönümü, sevgililer günü, anneler günü Bunlar defalarca tüketim ekonomisinin dayattığı masraf tuzakları yok mi? Ve dedim ki kendi kendime, benim Cavidan'ım bu tuzaklara düşmemi istemez Düştüğümü görürse de beni eskisi kadar sevmez Yanılmıyorum yok mi hayatım?!* Heyyooo Kazandım işte kazandım! Bizim Salih'le iddiaya girmiştik, ekip elbisesine! Ben izaç yıldönümünü unutmuş gibi yapıcam, benim hatun da bana acayip bozuk atacak dedim Salih, 'Yenge o kadar şey yapmaz' dedi İddiayı ben kazandım Aslan karım benim!* Hiç unutur muyum ya?! Unutmadım natürel Yalnızca seni görür görmez aklım başımdan gitti Adımı unutmadığıma dua et Yalanım varsa Tuncay demesinler Yahut Ekrem miydi?* Evlilik yıldönümümüzü bile bile unuttum Bir sor 'niye' diye Çünkü bu evlilikten çok sıkılmışım da yılları sayıyormuşum gibi hissettim birdenbire ve çok saçma buldum bu adeti Yemek Yemek yerken biri lokmalarımı sayıyormuş gibi yahu Çok abuk subuk değil mi sence de?!* Evlilik yıldönümü gerçekte hatalı kutlanıyormuş Daha açıkçası aslında kutlamamak gerekiyormuş Eğer kutlarsan 'oh be bu yılı da bi şekilde kazasız bitirdik Nasıl dayanıyorum ben bu adama ya da kadına valla pes' anlamına geliyormuş Hani zor bi şeyi başarınca kutlar ya insan Onun gibi* Ya biliyorsun, Portekizli bir bilim adamı yılların doğrusu 1 saniye uzun olduğunu keşfetti Bu hesaba göre milyonlarca yıldır bu böyleyse, ekle o 1 saniyeleri kutup uca Ben hesapladım Izaç yıldönümümüz bütün 6 ay sonra* Hani o gün düğün masasında ayağına biraz sert basmıştım da, iki hafta alçıyla gezmiştin ya İşte o acıyı sana yeniden hatırlatmamayım dedim bebeğim Kötü mı ettim?! Ben seni üzmek ister miyim hiç?!* Sen kimsin? Adın ne? Ne arıyorsun bu evde? Ben kimim? Niye buradayım? Ne izaç yıldönümü? Ben evli miyim ki? Hatırlamıyorum Annnneeee Aaahhh Başım Hatırlıyorum Evet Başıma tuğla düşüyor, fazla canım acıyor Sana aldığım hediyenin paketini elimden düşürüyorum O ne? Bir köpek Bir sokak köpeği kapıp kaçıyor paketi!! Hayıııırr!! * Valla benden uzun yaşayacaksın Ben de tam evlilik yıldönümünü kutlayacaktım acilen!* Hayır işte, unutmadım Bu gece izaç yıldönümümüz lakin bir şeyin daha yıldönümü hayatım Titanic; o müthiş gemi yıllar önce bu gece battı Yüzlerce insan buzulların aralarında titreye titreye son nefesini bu gece verdi Böylesi bir gecede senin içinden kutlama gerçekleştirmek geliyorsa yapalım hayatım Ama bil ama benim içim kan ağlıyor Acilen izninle seni o çaresiz insanlar için 1 dakikalık saygı duruşuna gösteri ediyorum* Bu gece izaç yıldönümümüz mü? Ya bak, aşkım görüyor musun öyle da parmağıma ip bağladım unutmayayım diye Hatta bak ip burada Eee ip nerede peki? Haydaaaa Onu da bağlamayı unutmuşum iyi mi?! Ne olacak bu benim unutkanlığım Şinasi?  

858,500Konular
982,393Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt