Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik programları ve kadınlar

Evlilik programları ve kadınlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evlilik Programları ve kadınlar

Kadınlarımızın, özellikle evde duran bayanlarımızın ısrarla evlilik programlarını izlemelerine kasıt veremiyorum Resmi Olarak televizyonlarda insan pazarları kuruluyor ve biz bunları izleyerek takviye veriyoruz

Amacım evlilik programlarında çalışanların ekmeklerini sonlandırmak filan yok Yanlış da anlaşılmak istemem Ama kafası zehir gibi çalışan bayanlarımızın bu şekilde sömürülmesine de bir anlam veremiyorum Izaç Programları izleyerek geçirdiği vakitte fazla rahat kitap okuyup kendini geliştirebilecekken sabahleyin akşama kadar televizyon karşı evlilik programı izleyenlere de manâ veremiyorum Yürüyüş yapabilir örneğin o saatler aralarında Çünkü evlilik programları kanaldan kanala hiç bitmiyor Özellikle belli bir saatte bütün kanallarda izaç programları olduğunu görebilirsiniz Suçu televizyon kanallarında aramıyorum Talep ve talep meselesi Izaç programı rağbet gördükçe elbette onlarda para için bu yönteme başvuruyorlar bundan başka bunların reyting uğruna yaptıkları saçmalıklar değil mu? Aklım almıyor gerçekten İnsanların rahatsızlıklarını yüzlerine vurup, böylece insanın içerisinde rencide etmiyorlar mı? Delirmemek için şiddet tutuyorum kendimi Orada evlenilmez hoş kardeşim Onların bu şekilde iyi kaliteli bir programmış gibi konuşmalarına inanmayın O hoş beyinlerini bunlar ile harcamayın Evladınızla vakit geçirin, kitap okuyun, yürüyüş yapın, internette sörf yapın ama gerçi lütfen izaç programlarını izlemeyin izlettirmeyin Beyinlerinizin körelmesini istemiyorsanız bunu yapmayın Saatlerce televizyon aleyhinde kimin kimle kavga edeceğini, kimin hangi erkeğe ilgi duyacağını merak etmeyin Bunlar adi olmayan durumlar ve herkesin evinde olan televizyonlar ile halkımıza normalleştirilme çabası içerisinde olanların ekmeğine yağ sürmeyin

Sizler bayanlar oysa kanserle bile boğuşurken mücadeleyi bırakmayanlarsınız, hoşunuza gidiyor mu yani saatlerce televizyon aleyhinde oturup izaç programı izlemek? O programları yapanlar 23 saat içerisinde milyonları kazanırken siz ucuza kurduğunuz sofralarınızla yemek yerken onları izlemek içinize siniyor mu?

Dinç Kalın… *

858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt