iltasyazilim
FD Üye
Sacha Guitry
Evlendikten sonradan erkek ve bayan, yazıtura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, fakat hep beraberdirler
Hemant Joshi
Her durumda evlenin Iyi bir Eşiniz olursa mutlu olursunuz Eşiniz fena olursa FILOZOF olursunuz
Sokrates
Kadınlar, ve onlara ulaşmamızı engeller tekrar tekrar büyük hedefler gösterir bize
Dumas
Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: Bir bayan ne ister?
Sigmund Freud
Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bir takım paragraflarla cevap vermiştir
Anonim
Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar; Biz haftada iki defa restorana gideriz Birazcık mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans O salı günleri gider, ben cuma
Henny Youngman
Terörizm beni hiç endişelendirmez Iki yıldır evliyim
Sam Kinison
Fon transferi için elektronik bankacılıktan seri tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir
James Holt McGavran
Her iki karımla da talihim fena gitti Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi
Patrick Murray
Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) Hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin
Nash
Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır
Anonim
Karımla ben 20 sene çok mutlu yaşadık Daha Sonra da tanıştık
Anonim
Birinci adam (iftiharla): Benim karim bir melek!
İkinci adam: Fazla şanslısın, benimki hala yaşıyor
özel baskı *
Evlendikten sonradan erkek ve bayan, yazıtura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, fakat hep beraberdirler
Hemant Joshi
Her durumda evlenin Iyi bir Eşiniz olursa mutlu olursunuz Eşiniz fena olursa FILOZOF olursunuz
Sokrates
Kadınlar, ve onlara ulaşmamızı engeller tekrar tekrar büyük hedefler gösterir bize
Dumas
Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: Bir bayan ne ister?
Sigmund Freud
Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bir takım paragraflarla cevap vermiştir
Anonim
Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar; Biz haftada iki defa restorana gideriz Birazcık mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans O salı günleri gider, ben cuma
Henny Youngman
Terörizm beni hiç endişelendirmez Iki yıldır evliyim
Sam Kinison
Fon transferi için elektronik bankacılıktan seri tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir
James Holt McGavran
Her iki karımla da talihim fena gitti Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi
Patrick Murray
Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) Hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin
Nash
Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır
Anonim
Karımla ben 20 sene çok mutlu yaşadık Daha Sonra da tanıştık
Anonim
Birinci adam (iftiharla): Benim karim bir melek!
İkinci adam: Fazla şanslısın, benimki hala yaşıyor
özel baskı *